Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 8 of 29

  1. #1
    mzkryptonite04's Avatar
    mzkryptonite04 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Texas
    PIN
    Ask Me!
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.151
    Posts
    28

    Unhappy Big EDGE/ Little edge issues

    Hey BBOS fam.
    I was wondering if anyone is having serious issues with their EDGE (AT&T storm users) flickering from BIG to little. I am currently running v4.7.0.151 (platform 4.0.0.186) and my edge will not go back to big edge. I have resent my service books, did 3 battery pulls and still no big edge. :17: My device is the Storm 9530, if someone would point me in the right direction to correct this issue it would be greatly appreciated!




  2. #2
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by mzkryptonite04 View Post
    Hey BBOS fam.
    I was wondering if anyone is having serious issues with their EDGE (AT&T storm users) flickering from BIG to little. I am currently running v4.7.0.151 (platform 4.0.0.186) and my edge will not go back to big edge. I have resent my service books, did 3 battery pulls and still no big edge. :17: My device is the Storm 9530, if someone would point me in the right direction to correct this issue it would be greatly appreciated!
    Unfortunately this is a known problem. Some of the later SFI's don't hold EDGE well. So far the best SFI's for EDGE are .90 and .75.

  3. #3
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by mzkryptonite04 View Post
    Hey BBOS fam.
    I was wondering if anyone is having serious issues with their EDGE (AT&T storm users) flickering from BIG to little. I am currently running v4.7.0.151 (platform 4.0.0.186) and my edge will not go back to big edge. I have resent my service books, did 3 battery pulls and still no big edge. :17: My device is the Storm 9530, if someone would point me in the right direction to correct this issue it would be greatly appreciated!
    Perhaps you should give 148 a try as well.

  4. #4
    mzkryptonite04's Avatar
    mzkryptonite04 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Texas
    PIN
    Ask Me!
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.151
    Posts
    28

    Help!!!

    I am doing the swap a radio by lyricidal and I am getting an "app error 523" what is this and why do I have to keep resetting in order to finish loading radio .75 to my storm. It is on the next to the last step of updating my device on "wait for device to initialization." I've already hit the reset button like five or six time thus far and I still have a long way to go before finishing this process. Any help would be greatly appreciated with this new problem.

  5. #5
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Wirelessly posted (Tour 9630)

    .75 radio does not work with the newer os's unfortunately it will give you that error.

  6. #6
    mzkryptonite04's Avatar
    mzkryptonite04 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Texas
    PIN
    Ask Me!
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.151
    Posts
    28
    So does this mean that I have totally jacked up my storm? Because now it keeps giving me that error and will not let me start of my phone!

  7. #7
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Wirelessly posted (Tour 9630)

    I would wipe the phone and start over. Be sure to delete the os off the pc and reinstall that was well.

  8. #8
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Wirelessly posted (Tour 9630)

    Or you could delete the back up sfi folder located in your cdma folder. Then try swap again and choose a different radio.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •