Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 16 of 16

  1. #9
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Seattle, WA
    PIN
    31005e74
    Device
    blackberry 9550 (STORM2)
    OS
    5.0.0.713 Hybridized OOAKDPC
    Posts
    47

    Thumbs down Im having the same issues

    Quote Originally Posted by acme anvil View Post
    Did u ever determine what was causing it? Or do u think it was just a bug in the OS?
    I believe it is a os issue im sure itll be fixed whenever a new 5.0 is leaked. Which probably wont be for a while.



  2. #10
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Bakersfield, CA
    Device
    Storm
    OS
    OOAK's .425 Hybrid
    Posts
    62
    Quote Originally Posted by malo_kid View Post
    I believe it is a os issue im sure itll be fixed whenever a new 5.0 is leaked. Which probably wont be for a while.
    yeah, i downgraded to OOAKD's hybrid, and all is well

  3. #11
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    6
    causey, I noticed the same thing happening after i loaded os 5.0 - I'm thinking it has something to do with the 5.0 beta.



  4. #12
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by romsas View Post
    causey, I noticed the same thing happening after i loaded os 5.0 - I'm thinking it has something to do with the 5.0 beta.
    Welcome to BlackberryOS Romsas

    And you are most likely correct, I can't remember which leak it was that did that before as well.

  5. #13
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NE Ohio
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.451\V6
    Posts
    463
    Speaking of screen issues. Not that this is an issue but I guess I can use this
    thread. Can some people running .151 with the latest Hybrid tell me what they have their screen settings at? I mean the Tap Interval, Hover Period, and Swipe Sens.



  6. #14
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Hilltop, TACO-ma, Wash.
    PIN
    307959E6
    Device
    Antique 9530
    OS
    Whatever works today
    Posts
    353
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Welcome to BlackberryOS Romsas

    And you are most likely correct, I can't remember which leak it was that did that before as well.
    mine did the same thing with .148 i freaked out the first time it happened and did a battery pull, that fixed it for a couple days and it happened some more after that. never did figure out what was the cause or solution. still does it occasionally on os5

  7. #15
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    SONORA, MEXICO
    Device
    storm
    Posts
    3
    Hello

    I need a place in Tucson or Phoenix, Arizona, where I can repair my bb storm, the screen is broken,

    thanks
    Last edited by lauramayorquin; 11-04-2009 at 12:33 AM.

  8. #16
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Most of the offers we have are places where you send it in to them to get it repaired.
    Posted via BlackBerry device

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •