Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 14 of 14

  1. #9
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lewis Center, OH
    PIN
    304CF3F6
    Device
    Storm (9530)
    OS
    5.0.0.607 Hybrid
    Posts
    92
    Quote Originally Posted by MePascal View Post
    I wounder if this fixes the MMS issue in .151 for the 9530? My device was set to Home Only as well. I did as vader has suggested and set the profile to always. We will see.
    Well, I am reloading .151 with BBCrackman's latest hybrid and will make sure that my settings are as described in this forum. I will let you know if it fixes my MMS issues. Keep this forum open for updates...LOL



  2. #10
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Quote Originally Posted by tech4hire View Post
    Well, I am reloading .151 with BBCrackman's latest hybrid and will make sure that my settings are as described in this forum. I will let you know if it fixes my MMS issues. Keep this forum open for updates...LOL

    Ahhh...Hellow tech..I was just about to PM you with a link to this Thread....
    So what do you think?..Mine was set to home as well.

  3. #11
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lewis Center, OH
    PIN
    304CF3F6
    Device
    Storm (9530)
    OS
    5.0.0.607 Hybrid
    Posts
    92
    Quote Originally Posted by MePascal View Post
    Ahhh...Hellow tech..I was just about to PM you with a link to this Thread....
    So what do you think?..Mine was set to home as well.
    Well, just finished the reload and went and set to Always...now it is just a waiting game. My MMS had been crapping out after about 24 hours so we should know for sure tomorrow.

    Thanks for thinking of me.



  4. #12
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lewis Center, OH
    PIN
    304CF3F6
    Device
    Storm (9530)
    OS
    5.0.0.607 Hybrid
    Posts
    92
    Ok, it has been almost 24 hours and my MMS is still working on the .151 with BBCrackman's 7.1.4 hybrid. Looks like the issue is resolved. Hooray!!!!

  5. #13
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dothan, AL
    PIN
    Ask please
    Device
    9550 Storm2
    OS
    5.0.0.451
    Posts
    429
    As soon as I went and made that change, i was able to go get the pics I had missed and I have been receiving MMS messages since then with no problems.



  6. #14
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dothan, AL
    PIN
    Ask please
    Device
    9550 Storm2
    OS
    5.0.0.451
    Posts
    429
    My MMS has stopped working again. calling VZW now.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •