Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 41 to 48 of 77

  1. #41
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm - 9530
    Posts
    112
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    Wirelessly posted (Bold 9000 )

    Let me jump in here and ask you;
    Have you tried the usb ports of the computer with any different device? Have you tried with a different cable?
    When yOu connect the phone to the comp, it shows like if the phone is charging?
    My phone is charging and I can access the drives on the phone from Computer, so it's not the USB port or the cable giving me problems. I have also used another device on this laptop, so I'm pretty certain it isn't the USB issue.



  2. #42
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm - 9530
    Posts
    112
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    Ok so you are saying you have another device that works with DM just fine? Just not the other device?
    No. No other device using DM. What i meant was I have another device connected to the USB port that is functioning fine. I'm just trying to troubleshoot the problems, and eliminating the USB port AND cable as the issue.

  3. #43
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Wirelessly posted (Bold 9000 )

    Ok seems to be issue with the drivers, try going to add remove programs on your computer, select dm and remove, then select repair, that should reinstall the drivers, once done, reastart the computer and connect the phone run dm and see what happens.



    If that doesn't solve the problem we'll try a diff solution
    Last edited by ealvnv; 07-18-2009 at 09:27 PM.



  4. #44
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm - 9530
    Posts
    112
    I did the repair...still no go.

  5. #45
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by caminator View Post
    I did, but I stopped near the beginning because I don't have anything in my device manager that shows RIM or Blackberry. In that guide it looks there is supposed to be something. I don't have anything.
    You have your phone plugged in then looked under both Other Devices and Universal Serial Bus controllers for the driver? It should be in one or the other.
    Last edited by sunkast; 07-18-2009 at 09:45 PM.



  6. #46
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm - 9530
    Posts
    112
    I am still not able to connect, but I looked in Device Manager and it does now show a Blackberry Smartphone driver in the USB Controllers. It seems maybe we made a little ground.

  7. #47
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Denver
    PIN
    EAPPLE...Y
    Device
    9550
    OS
    5.0.whatever is newe
    Posts
    1,102
    Wirelessly posted

    Not to jump in out of left field but. Try launching DM, plug in the berry (it won't recognize right?) then do a battery pull while its connected. I have seen this solve thus issue several times in the past.

  8. #48
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm - 9530
    Posts
    112
    Quote Originally Posted by Rellims View Post
    Wirelessly posted

    Not to jump in out of left field but. Try launching DM, plug in the berry (it won't recognize right?) then do a battery pull while its connected. I have seen this solve thus issue several times in the past.
    Hi Rellims. Thanks for jumping in. I can use ANYONE's assistance at this point. I have already tried that, but I'll try it again since I just reinstalled the phone drivers. Maybe it will help.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •