Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 11 of 11

  1. #9
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by cscotty View Post
    Thanks for the welcome. I've actually been on the site for a while, but the SEARCH function works so well, I really didnt have a reason to post a problem...until now. lol. Anyways, I LOVE THIS SITE!
    And we're glad you are here



  2. #10
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.238
    Posts
    52
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Hmm first let me say I didn't even know there was a mulitplayer option :lmao: Sounds like you might want to download the OS again and reinstall? Since you tried reinstalling from the loader and it still didn't work.
    Hey, thanks for the advice, but I tried that as well. I tried it with every other OS after .76 but no dice. Perhaps I should try to load the word mole files from .76 to .148?

  3. #11
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by cscotty View Post
    Hey, thanks for the advice, but I tried that as well. I tried it with every other OS after .76 but no dice. Perhaps I should try to load the word mole files from .76 to .148?
    You certainly could try and see if that fixes it. Although what has been confused is Jlevy can do it? Maybe he needs to try and actually connect with someone.



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •