Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 8 of 11

  1. #1
    curtcrack88's Avatar
    curtcrack88 is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    Posts
    117

    Issue loading photos to facebook

    Everytime I try to upload a picture to the mobile version of Facebook I get an error uploading photo message... anybody know why and/or has a fix?



  2. #2
    smcoldbb is offline BlackBerryOS Champion Follow smcoldbb On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    vancouver bc
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    1,573
    Wirelessly posted (storm 9530)

    Its been a while since I've uploaded anything but yes I had the same problem. I don't think there is a fix. Its been a random issue for me. I found that if I waited a while and tried again it would eventually work.

    I think its a facebook connection problem.

  3. #3
    Morganizer's Avatar
    Morganizer is offline Blackberry Whore
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bowling Green, KY
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    756
    What version of the facebook app are you running?



  4. #4
    curtcrack88's Avatar
    curtcrack88 is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    Posts
    117
    1.6.0.17

  5. #5
    Morganizer's Avatar
    Morganizer is offline Blackberry Whore
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bowling Green, KY
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    756
    Quote Originally Posted by curtcrack88 View Post
    1.6.0.17
    I had this issue the very first day I installed facebook and it hasn't happened since. I would suggest deleting the app entirely then reinstalling as a trouble shooting step. Post up and we'll go from there.

    Also keep in mind that some facebook issues are facebook's temporary snafus but if you're experiencing this problem over time it's probably on the device end.

    If you do delete it, you can grab it again at http://mobile.blackberry.com.



  6. #6
    Natemz's Avatar
    Natemz is offline BlackBerryOS Wizard Follow Natemz On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nashville, Tennessee
    PIN
    DROOOOIIII
    Device
    Droid X
    Posts
    3,210
    Quote Originally Posted by Morganizer View Post
    I had this issue the very first day I installed facebook and it hasn't happened since. I would suggest deleting the app entirely then reinstalling as a trouble shooting step. Post up and we'll go from there.

    Also keep in mind that some facebook issues are facebook's temporary snafus but if you're experiencing this problem over time it's probably on the device end.

    If you do delete it, you can grab it again at Home.
    Good suggestion Morgan. I upload photos all the time using the FB app. Follow Morgans suggestion and let us know if it keeps doing it.

  7. #7
    Laney's Avatar
    Laney is offline BlackBerryOS Master
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    Wirelessly posted

    I have the same issue on and off... Facebook os temperamental :lmao:

  8. #8
    Natemz's Avatar
    Natemz is offline BlackBerryOS Wizard Follow Natemz On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nashville, Tennessee
    PIN
    DROOOOIIII
    Device
    Droid X
    Posts
    3,210
    Quote Originally Posted by Laney View Post
    Wirelessly posted

    I have the same issue on and off... Facebook os temperamental :lmao:
    That is weird. I have never had it do that to me. And I've used FB since the day I got my Stormie.:147:

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •