Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 33 to 38 of 38

  1. #33
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Orange County, CA
    PIN
    wheel
    Device
    Storm 2
    OS
    who can keep up...
    Posts
    105
    Quote Originally Posted by Shanepark2 View Post
    beachbunnimom, Do you have any car audio stores around you? Maybe stop there and see if they might be able to troubleshoot it. If nothing else, make them think your buying whatever it is that works. Then go home and buy it on ebay...lol
    Very, very good idea! I can play the girl card ;0)



  2. #34
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    Quote Originally Posted by beachbunnimom View Post
    Very, very good idea! I can play the girl card ;0)
    yea. Because like terrycctt said, without actually seeing it, were just guessing in the dark...lol

  3. #35
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New York
    PIN
    304B6584
    Device
    Blackberry Storm
    OS
    4.7.0.75
    Posts
    2
    Hmmm strange



  4. #36
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Orange County, CA
    PIN
    wheel
    Device
    Storm 2
    OS
    who can keep up...
    Posts
    105
    We have success!! Tested the Storms today in the car with the new OS. It took some messing around, but I got them to work! Its a little temperamental, but its working. Wish I knew what exactly happened but I don't. Thanks for everyone's help!

  5. #37
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by beachbunnimom View Post
    We have success!! Tested the Storms today in the car with the new OS. It took some messing around, but I got them to work! Its a little temperamental, but its working. Wish I knew what exactly happened but I don't. Thanks for everyone's help!
    Que the Fan Fare....YEAH!!! Glad you got it working!



  6. #38
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    Quote Originally Posted by beachbunnimom View Post
    we have success!! Tested the storms today in the car with the new os. It took some messing around, but i got them to work! Its a little temperamental, but its working. Wish i knew what exactly happened but i don't. Thanks for everyone's help!
    woooo-hoooo

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •