Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 8 of 15
  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94

    Wiped :) but no telenav...

    i just did a wipe and restore on my storm, but need my navigation how do i get telnav back on there?



  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Soulsharter View Post
    i just did a wipe and restore on my storm, but need my navigation how do i get telnav back on there?
    I'm assuming you paid for it. If so, just reinstall Telenav from their website and enter the activation code.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    i dont see the download link for it, and yea i paid and am paying for it monthly



  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Soulsharter View Post
    i dont see the download link for it, and yea i paid and am paying for it monthly
    TeleNav - Voice directions on your GPS phone

    try signing in here and I think the download link should be there. Let us know if you need additional help.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    i signed in still nothin,.. ? kinda need it for work in am



  6. #6
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Soulsharter View Post
    i signed in still nothin,.. ? kinda need it for work in am
    https://store.telenav.com/newstore/OrderGpsNavigator.do

    try downloading the 30 day trial period. And I believe at some point it will ask you if you have an activation code. See if that works.

  7. #7
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    additional help please

  8. #8
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    nope didnt work

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.