Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 8 of 19

  1. #1
    Pblakeney's Avatar
    Pblakeney is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    West Coast
    Device
    9850 & PB
    OS
    7.0.0.362
    Carrier
    VZW
    Posts
    336

    Crackutil Not Seeing Device

    Hello Team,

    In trying to fix the v148 flicker when using QL I am having difficulty in connecting to Crackutil. My DM connects and opperates but when I open Crackutil (as administrator) for Vista with no password I get the following message:

    "Password Incorrect or Phone not connected
    Please restart Program"

    Having done this and even removing the utility and reinstalling I am experiencing the same results. Other actions: After reinstall restarted computer, connected to DM to confirm system see the device (all good).

    Vista 64 system.
    Older XP sytem no problem but defeats the purpose of having a newer system.

    Any suggestions......Thanks



  2. #2
    cruznthru's Avatar
    cruznthru is offline BlackBerryOS Addict
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atlanta, GA
    Device
    9650 & 9530
    Posts
    793
    Quick answer, Battery Pull 30sec minimum..reconnect after boot..lets start there
    Last edited by cruznthru; 05-24-2009 at 03:03 PM.

  3. #3
    Pblakeney's Avatar
    Pblakeney is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    West Coast
    Device
    9850 & PB
    OS
    7.0.0.362
    Carrier
    VZW
    Posts
    336
    Quote Originally Posted by cruznthru View Post
    Quick answer, Battery Pull 30sec minimum..reconnect after boot..lets start there
    Sorry for the delay in responding. Had to do some yard work before the BBQ...

    Now that I am back the quick fix did not do the trick and same response from opening up Crackutil. What I could do is wait until BBC comes out with version 6 Hybrid and get the fix through there if no other option. I will also change themes to see if this is present in all or just the one I am now running.



  4. #4
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Pblakeney View Post
    Sorry for the delay in responding. Had to do some yard work before the BBQ...

    Now that I am back the quick fix did not do the trick and same response from opening up Crackutil. What I could do is wait until BBC comes out with version 6 Hybrid and get the fix through there if no other option. I will also change themes to see if this is present in all or just the one I am now running.
    I was under the impression the new update for QL fixes the flicker? Have you updated yet?

  5. #5
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Bmtenney, you are correct. QuickLaunch 1.5 update was released and it fixed the flickering issue.



  6. #6
    Pblakeney's Avatar
    Pblakeney is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    West Coast
    Device
    9850 & PB
    OS
    7.0.0.362
    Carrier
    VZW
    Posts
    336
    Quote Originally Posted by bmtenney View Post
    I was under the impression the new update for QL fixes the flicker? Have you updated yet?
    Yep,

    I have updated the QL but have flicker with one of the themes and just loaded another theme to confirm. In the process of doing this now.

    Just uploaded Rellims new Wolverine and no flicker. So the one flicker issue I was experiencing was with that particular theme which is an older one I had from Pinstack. However the not connecting to Crackutil is still an issue.

  7. #7
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Pblakeney View Post
    Yep,

    I have updated the QL but have flicker with one of the themes and just loaded another theme to confirm. In the process of doing this now.

    Just uploaded Rellims new Wolverine and no flicker. So the one flicker issue I was experiencing was with that particular theme which is an older one I had from Pinstack. However the not connecting to Crackutil is still an issue.
    Ok PB let me see if we have tired everything just to be sure

    You have selected run as admin on crackutil
    when the password box comes up (I forget the buttons) but have you clicked OK and cancel and still get the same result?
    You have rebooted the phone and the PC and still doesn't work
    You have uninstalled and reinstalled crackutil and still doesn't work

    I am seeing if I can find an answer for you

  8. #8
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Also is your computer seeing your phone when you plug it in?

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •