Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 16 of 16

  1. #9
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Quote Originally Posted by newberry View Post
    everything is setup how it should be i did a full wipe on the storm i went to 5.1-132

    it just sits there searching for sat's and does nothing, only gps works is with google maps

    any suggestions would be great i dont mind wiping the phone and doing things to get this stupid thing to work lol
    Are you in a good location?...Reason I mention this is that when I am at work I get gps with google maps fine...but Poynt, I need to go outside to acquire gps. Check it out before you wipe....go outside.



  2. #10
    Join Date
    May 2009
    Location
    greater seattle area
    PIN
    just ask
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    135
    yea i walk outside when i try, i will try again later when i go to the store

  3. #11
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    I would think if it works with google maps...then it's not an OS issue. If it was...It probably wouldn't work at all...know what I mean ?

    Signal issue...environmental issue...loacation location location issue maybe...probably.



  4. #12
    Join Date
    May 2009
    Location
    greater seattle area
    PIN
    just ask
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    135
    well ive read on a bunch of sites verison locks the phones or something but a OS wipe and install other then VZ stuff i thought would make work, but nope

    i think VZ even admits to locking out 3rd party apps including bbmaps, but i guess its a coin flip some people it doesnt work some does, the 2 storms i have they dont work

  5. #13
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    California
    PIN
    Ask and I Might Tell
    Device
    9530 Storm
    OS
    .131 + 5.0 Hybrid
    Posts
    180
    Quote Originally Posted by newberry View Post
    well ive read on a bunch of sites verison locks the phones or something but a OS wipe and install other then VZ stuff i thought would make work, but nope

    i think VZ even admits to locking out 3rd party apps including bbmaps, but i guess its a coin flip some people it doesnt work some does, the 2 storms i have they dont work
    doesnt verizon want people to buy there apps , thats why they lock down certain features ?



  6. #14
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    north carolina
    Device
    STORM 9530
    OS
    5.0.0.0.140
    Posts
    67
    sorry to sound like a Ass but the blackberry storm GPS is unlocked. It was never locked never has been locked. with google at first they kept trying to blame verizon for locking the gps but it was never locked once googled updated there maps it worked. u can wipe all day reload OSs all day but the gps will remain unlocked. u said your trying bbmaps when u launch that application are clicking on the Sat icon? im at desk inside i pu 8 sat. if it works with your googled then theres a differnt problem. it will not just work for one app and not another. also on gps apps you need to click disable A-GPS.

  7. #15
    Join Date
    May 2009
    Location
    greater seattle area
    PIN
    just ask
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    135
    yea it works, but not all 3rd party apps work i have read thats going off of what i have read thats why i posted here to get the real deal, but bbmaps is now finally working for me


    but thanks for the help guys

    im diggin my storm more and more since updated the os again

  8. #16
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.140
    Posts
    23
    I have had this same issue w/ BBMaps 'searching for satellites' endlessly. Try clicking to "start GPS navigation" rather than find 'where I am'. This sometimes seems to break through and show your current location.

    I had the same problems w/ (I think) every OS version/leak until BBC v5 (and 5.1) in which this works fine for me.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •