Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 8 of 27

  1. #1
    thetruth's Avatar
    thetruth is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    SoCal
    PIN
    304C7468
    Device
    Storm
    OS
    5.0 Hybrid
    Posts
    279

    Calls not working (problem solved)

    When I try to make a call, I dont get a dial tone. But if I call somebody, the recipients phone rings. Basically, the calls go through but once the connection is made, I can't hear the person I call and they can't hear me either. This problem started today in the morning and I'm using 4.7.0.132
    Last edited by thetruth; 05-05-2009 at 04:04 PM.



  2. #2
    blindman4556's Avatar
    blindman4556 is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Iowa
    PIN
    ask
    Device
    9530/9000/8900
    Posts
    384
    Quote Originally Posted by thetruth View Post
    When I try to make a call, I dont get a dial tone. But if I call somebody, the recipients phone rings. Basically, the calls go through but once the connection is made, I can't hear the person I call and they can't hear me either. This problem started today in the morning and I'm using 4.7.0.132
    so they cant hear u? and u cant hear them? one question is do u hit the mute key by accident?

  3. #3
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by thetruth View Post
    When I try to make a call, I dont get a dial tone. But if I call somebody, the recipients phone rings. Basically, the calls go through but once the connection is made, I can't hear the person I call and they can't hear me either. This problem started today in the morning and I'm using 4.7.0.132
    Are you using a bluetooth or the phone when speaking?



  4. #4
    Shane's Avatar
    Shane is offline BlackBerryOS Champion
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Are you using a bluetooth or the phone when speaking?
    yea jlevy73, it sounds like the phone is paired or trying to pair with a Bluetooth device.

  5. #5
    blindman4556's Avatar
    blindman4556 is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Iowa
    PIN
    ask
    Device
    9530/9000/8900
    Posts
    384
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Are you using a bluetooth or the phone when speaking?
    duh y didnt i think of that...ya it does...try turning bluetooth off if it isnt already



  6. #6
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Shanepark2 View Post
    yea jlevy73, it sounds like the phone is paired or trying to pair with a Bluetooth device.
    Shane it wasn't implicitely stated so figured I would ask.

  7. #7
    Stiefler is offline BlackBerryOS Wizard Follow Stiefler On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    there is sometime a bug where you have headphones in and you take them out, it still thinks you have the headphones in... similar to bluetooth but with cords lol

  8. #8
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538

    Moving this Thread to 9530 OS Section

    Guys,

    I am moving this thread to the 9530 section as that is where this should really be.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •