Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 17 to 24 of 27

  1. #17
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by thetruth View Post
    Last night I wiped my device and reloaded the OS and I still cannot hear people that I call and they cannot hear me either. I don't know what else to do. Help!
    You may want to take the device into your local VZW store, and have them replace it, im not sure what could be wrong preventing them hearing you, but now it sounds like a hardware issue



  2. #18
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    SoCal
    PIN
    304C7468
    Device
    Storm
    OS
    5.0 Hybrid
    Posts
    279
    I really don't want to take my device to VZW for a replacement because last time I did, I had to go through 4 Storms until I got a decent one. But it seems like I have no choice.

  3. #19
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    SoCal
    PIN
    304C7468
    Device
    Storm
    OS
    5.0 Hybrid
    Posts
    279
    Well I just did another wipe and I loaded .75 and I am able to make calls and hear the person. I'm happy I got this working. Any ideas what could have gone wrong with .132?



  4. #20
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by thetruth View Post
    Well I just did another wipe and I loaded .75 and I am able to make calls and hear the person. I'm happy I got this working. Any ideas what could have gone wrong with .132?
    I really have no clue. You took all the appropriate steps. That being said I did have a problem with straight .132 with radio. I was receiving a lot of dropped call. Wait until v4 drops today at 6pm ET and give that a shot. Hopefully that will resolve it.

  5. #21
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    SoCal
    PIN
    304C7468
    Device
    Storm
    OS
    5.0 Hybrid
    Posts
    279
    Thanks to everybody for helping me out. Im just glad that I can make calls again.



  6. #22
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by thetruth View Post
    Thanks to everybody for helping me out. Im just glad that I can make calls again.
    Any time. Hope v4 works out better for you. If you any other problems let us know

  7. #23
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    SoCal
    PIN
    304C7468
    Device
    Storm
    OS
    5.0 Hybrid
    Posts
    279
    I've arrived to the conclusion that my storm doesn't like leaked OS's anymore. I tried the v4Hybrid and the calling issue came back. I tried straight .113 (never had problems with it in the past) and the calling issue is there. I just went back to .75 and the calling issue is gone. I'm mad that I have to stick with .75 in order for my phone to work properly. I just don't understand what could have happened. In the past all leaked OS's worked fine.

  8. #24
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by thetruth View Post
    I've arrived to the conclusion that my storm doesn't like leaked OS's anymore. I tried the v4Hybrid and the calling issue came back. I tried straight .113 (never had problems with it in the past) and the calling issue is there. I just went back to .75 and the calling issue is gone. I'm mad that I have to stick with .75 in order for my phone to work properly. I just don't understand what could have happened. In the past all leaked OS's worked fine.
    If I were I would call VZW and tell them your phone is messed up and ask them for a replacement one. Something doesn't seem right with it.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •