Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 9 to 16 of 19

  1. #9
    Join Date
    Dec 2009
    Device
    BOLD 900, STORM 9530
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by cruznthru View Post
    Downgrade to 4.7 OS should fix the problem

    yeah, well that is the problem...i think that it runs too slow on 4.7. BUT i must say, i have onlly used the 4.7.x.167.

    is there a better, faster Os 4.7??



  2. #10
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by dvigue View Post
    yeah, well that is the problem...i think that it runs too slow on 4.7. BUT i must say, i have onlly used the 4.7.x.167.

    is there a better, faster Os 4.7??
    umm I dont think so, I dont know the buikld number that still worked have you tried straight 5.0.0.140?

    You can find all the os needs you have here

    BlackberryOS.com - Downloads

  3. #11
    Join Date
    Dec 2009
    Device
    BOLD 900, STORM 9530
    Posts
    8
    no i have never tried that OS. does it work well?



  4. #12
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by dvigue View Post
    no i have never tried that OS. does it work well?
    yes.. not as fast as .328 but memory was great, and everything worked well.. just no flick scrolling I think. Did you try 5.0.0.230? that one i dont think worked but you could try because I dotn know for sure

  5. #13
    Join Date
    Dec 2009
    Device
    BOLD 900, STORM 9530
    Posts
    8
    yeah i tried 230..no luck. what about 154? i see that one as well



  6. #14
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by dvigue View Post
    yeah i tried 230..no luck. what about 154? i see that one as well
    I dont remember if it wsa for the 9530 or just the 9500

  7. #15
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Brooklyn
    PIN
    21cec6be
    Device
    9700 Bold
    OS
    6.0.0.448
    Posts
    79
    im running my storm on tmo with 5.0.0.328

    only problem i have so far is that i cant use the youmail app...

  8. #16
    Join Date
    Dec 2009
    Device
    Storm2
    OS
    5.0
    Posts
    2
    I had that no circuit problem with both my 9500 and my 9520 on TMO when running OS 5.0. Finally the .402 leaked versions for these phones fixed my voice problems on TMO.

    I guess you will have to wait until a 9530 version leaks. YouMail also works on both phones.

    Jim
    Last edited by jopfer; 12-08-2009 at 07:23 PM.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •