Results 1 to 6 of 6

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    St. Louis, MO
    Device
    9530/Droid
    Posts
    567

    Verizon and Blackberry having email problems

    I was just informed Verizon is not getting any emails from the blackberry bis servers, they are aware of the problem and say they are working on it and when it comes back up all emails should start flowing back in.

    I have not gotten any since around noon central, anybody else having problems,



  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Iowa
    PIN
    ask
    Device
    9530/9000/8900
    Posts
    384
    i dont think its just verizon. im on at&t and i stopped getting messages about noon. i just tried to send a message to my @att.blackberry.net account and nothing

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    If it's a problem with Blackberry BIS server, it will probably affect all providers



  4. #4
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by gatewayad View Post
    I was just informed Verizon is not getting any emails from the blackberry bis servers, they are aware of the problem and say they are working on it and when it comes back up all emails should start flowing back in.

    I have not gotten any since around noon central, anybody else having problems,
    hmm this is odd i have been gettin mail on all my accounts have a storm...have vzw and work at vzw, i havent heard a word if everyone else is having trouble it must be going on, but just odd i have been fine all day no probs :dunno:

  5. #5
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Iowa
    PIN
    ask
    Device
    9530/9000/8900
    Posts
    384
    well i just recieved the message i sent about 20 minutes ago, and i just sent another one and got it so must be back up



  6. #6
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    well at least its up, that's good to hear...

    Problem solved

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •