Page 13 of 25 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 97 to 104 of 198

  1. #97
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nashville, Tennessee
    PIN
    DROOOOIIII
    Device
    Droid X
    Posts
    3,210
    The thing that seems to be common is that fact that we are all using the 607 radio. Going from landscape to portrait causing a hang. Is anyone using this theme that is not using the 607 radio?



  2. #98
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pittsburgh PA
    Device
    Storm2
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    184
    I've had my device lock up on several occasions before I loaded this theme and the only way to get past it was to rotate from portrait to landscape or vise versa. I'm running Verizon's .607 no hybrid...

  3. #99
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    I'm not any longer...can I help?

    and thinking about it now...I've had no issues since switching back.
    Last edited by Orio; 04-16-2010 at 01:14 PM.



  4. #100
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nashville, Tennessee
    PIN
    DROOOOIIII
    Device
    Droid X
    Posts
    3,210
    Quote Originally Posted by Orio View Post
    I'm not any longer...can I help?

    and thinking about it now...I've had no issues since switching back.
    Here is a test you can do to verify. Rotate to landscape app screen and scroll all the way up and all the way down. Then immediately rotate to portrait and see if the buttons on the launch bar work.

  5. #101
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Quote Originally Posted by Natemz View Post
    Here is a test you can do to verify. Rotate to landscape app screen and scroll all the way up and all the way down. Then immediately rotate to portrait and see if the buttons on the launch bar work.

    the buttons on the launchbar work just fine. Made multiple attempts.



  6. #102
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nashville, Tennessee
    PIN
    DROOOOIIII
    Device
    Droid X
    Posts
    3,210
    Quote Originally Posted by Orio View Post
    the buttons on the launchbar work just fine. Made multiple attempts.
    So my hunch was right. The crappy 607 radio causes the lag.:cool2:

  7. #103
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    That .580 leak is looking good right about now.....C'mon 5.0.0.580 for the 9550 :banana:

  8. #104
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Jersey
    Device
    Bold 9650
    OS
    5.0.0.732
    Posts
    175
    Quote Originally Posted by Natemz View Post
    The thing that seems to be common is that fact that we are all using the 607 radio. Going from landscape to portrait causing a hang. Is anyone using this theme that is not using the 607 radio?
    im having the same issue.
    running .517

    P.S. Great Theme!!

Page 13 of 25 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •