Page 31 of 35 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 241 to 248 of 279

  1. #241
    Join Date
    Jan 2010
    PIN
    312699d9
    Device
    Storm 2
    OS
    432
    Posts
    1
    I am running .428 on a Storm 2... does anyone know why my yahoo mail and gmail icons won't skin?



  2. #242
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Grove City, Ohio
    PIN
    308b74c1
    Device
    Storm 1
    OS
    5.0
    Posts
    68
    I have had this Theme for about 4 days and since I install it I have had to do a batery pull 3 time a day due to low memory. I finally went back to the default theme and I no longer have a bad memory leak. I have a storm 1 running 419. any help would be apprecated as of all the themes I have tried this is my favorite.

    Bill Wilt
    wpwilt11@att.net

  3. #243
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by wpwilt View Post
    I have had this Theme for about 4 days and since I install it I have had to do a batery pull 3 time a day due to low memory. I finally went back to the default theme and I no longer have a bad memory leak. I have a storm 1 running 419. any help would be apprecated as of all the themes I have tried this is my favorite.

    Bill Wilt
    wpwilt11@att.net
    I would try deleting it and reinstalling it. When I ran this theme on my 9550 I had almost no leak, and anything I did wasnt caused by this.



  4. #244
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Grove City, Ohio
    PIN
    308b74c1
    Device
    Storm 1
    OS
    5.0
    Posts
    68

    Think I found it.

    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    I would try deleting it and reinstalling it. When I ran this theme on my 9550 I had almost no leak, and anything I did wasnt caused by this.
    I did reinstall and still had the same issue. I use Weather Bug, so I uninstalled it. This seems to have cured the isssue, just not sure why it drains so much on this theme and not on the other 2 themes I tested.

    I like your theme more then Weather Bug so it goes.

    Thanks
    Bill

  5. #245
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by wpwilt View Post
    I did reinstall and still had the same issue. I use Weather Bug, so I uninstalled it. This seems to have cured the isssue, just not sure why it drains so much on this theme and not on the other 2 themes I tested.

    I like your theme more then Weather Bug so it goes.

    Thanks
    Bill
    lol not my theme rorschack's.. but yea i have never heard good about WB i use berryweather myself



  6. #246
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Central NJ
    Device
    Storm 9530
    OS
    Changing Weekly!!!
    Posts
    123
    I use weatherbug because its free.Have been using this awsome theme for about a month with very little memory drain.Try clicking on weatherbug then blackberry button then set to refresh every hour.It refresh's every time you open it anyway.

  7. #247
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 Hybrid v6
    Posts
    130
    I use Weatherbug also, with the default settings. I've had no memory loss problems at all, especially since going to OS .328. Bill, maybe it's got something to do with the OS you're running. The theme shouldn't be an issue.

    Regarding themes: I did find that having more than a few (2-3) installed seems to eat up memory; and for some reason memory does evaporate over the course of a day. I currently have only 2 installed, with Miro 2 in use. I lose NO memory throughout the day. I still reboot nightly via Meterberry though (habit, I suppose).

  8. #248
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    WI
    Device
    Storm
    Posts
    64
    I too have a major mem leak with this. I was having to reboot several times a day. now I deleted it and memory doesnt even come close to dropping to my threshold (8mb).
    I just installed .451 from lyricidal and will give that a couple days to settle in and then Ill try this again.
    My apologies to Sensobi. I blamed them for the leak.

Page 31 of 35 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •