Camera issue on .713
Results 1 to 7 of 7

Thread: Camera issue on .713

  1. #1
    saso07's Avatar
    saso07 is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Poconos
    PIN
    Just ask plz :)
    Device
    Blackberry Storm2 9550
    OS
    5.0.0.713
    Posts
    283
    Liked
    0 times

    Angry Camera issue on .713

    Lately I have started to have issues with the camera. I would open the camera and it would restart instantly. After the reboot, the camera works fine. If I leave it for a few minutes, I'll say 30min, I would try to open it again and it reboots again. I don't get it, obviously the camera is having issues.....anyone have this?




  2. #2
    win22jm is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Aug 2010
    Device
    BlackBerry Storm 2 9550
    OS
    5.0.0.713
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    I have the same problem

    I always have this problem, I have on a previous OS 5 version as well, but it still happens all the time. it is a big pain and i would love to to know how to fix it so if ya find out please let me know.

  3. #3
    Hodges's Avatar
    Hodges is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Phoenix, AZ
    PIN
    312939D8
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    450
    Liked
    4 times
    Hmm... I have never had that issue before on my 9550 with an OS. I am running .713 base with willyboys v4 hybrid rite now. I turned my camera off and on about 12 times before I gave up with it, but not once did it restart. Maybe its just the hybrid but I have used .713 straight before and never had that issue so it's kinda strange to me.

  4. #4
    manofice's Avatar
    manofice is offline BlackBerryOS Addict
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    Liked
    3 times
    never has happened to me, wipe and reload?
    Running BB 9930 7.0.0.353
    BlackBerry Certified Support Specialist (v5.0)

  5. #5
    saso07's Avatar
    saso07 is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Poconos
    PIN
    Just ask plz :)
    Device
    Blackberry Storm2 9550
    OS
    5.0.0.713
    Posts
    283
    Liked
    0 times
    The thing is it never happened before, I was running .713 when it was leaked and then I did the official( I know no difference) but until recently it started doing that. IDK what to do, I might just wipe and reload...smh some have any other options?

  6. #6
    Atomic.18's Avatar
    Atomic.18 is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    PIN
    Ask me.
    Device
    Storm2 952
    OS
    5.0.0.741
    Posts
    72
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by saso07 View Post
    The thing is it never happened before, I was running .713 when it was leaked and then I did the official( I know no difference) but until recently it started doing that. IDK what to do, I might just wipe and reload...smh some have any other options?
    optional: you do not have too. load a hybrid over the .713 you have installed on your PC. ive had a 9550 like 4 days ago, sold it i never had the problem either. lyr hybrid .886 improves the click mechnism how ever you spell it , but do not choose to add 6.0 files which is requested in the hybrid installer.. but try it out your self. use the loader.exe located in the "apploader" folder.. windows search it. but if you decide to give it a run, back up n restore. have fun
    Last edited by Atomic.18; 08-31-2010 at 12:18 AM.

  7. #7
    abolt09 is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Santiago, CHILE
    PIN
    3109D190
    Device
    Storm 2 9550
    OS
    5.0.0.703
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    I'm having the same issue
    Start camera and instantly reboot
    Will move to other OS

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •