Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 49 to 56 of 96

  1. #49
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    I am not sure... I know there used to be at least sounds there... so far this build seems ok, but I think i may have had a few random reboots, but cant be sure as i wasnt really paying attention. I got Meterberry back on there and am going to see if i cant get a report of it
    I believe the Sounds and Ringtones was there before....I believe. :crazy:



  2. #50
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Jersey
    Device
    Bold 9650
    OS
    5.0.0.732
    Posts
    175
    Quote Originally Posted by Orio View Post
    I believe the Sounds and Ringtones was there before....I believe. :crazy:
    Yes it was.

  3. #51
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    I also just shrunk it from 80 something megs down to 40, loading it now

    Edit: Just BES activated fine, boot up time was about 1 minute, booted up with 143.6 MB's with no apps installed yet
    Last edited by manofice; 03-18-2010 at 09:50 AM.



  4. #52
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Poconos
    PIN
    Just ask plz :)
    Device
    Blackberry Storm2 9550
    OS
    5.0.0.713
    Posts
    283
    ok device keeps rebooting when AppLoader tries to Load the RAM image!!!! so frustrating!!!

  5. #53
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    Quote Originally Posted by saso07 View Post
    ok device keeps rebooting when AppLoader tries to Load the RAM image!!!! so frustrating!!!
    you delete the vendor file?



  6. #54
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Poconos
    PIN
    Just ask plz :)
    Device
    Blackberry Storm2 9550
    OS
    5.0.0.713
    Posts
    283
    Quote Originally Posted by manofice View Post
    you delete the vendor file?
    yes i did

  7. #55
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    Quote Originally Posted by saso07 View Post
    yes i did
    Wipe your device and try again

  8. #56
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Poconos
    PIN
    Just ask plz :)
    Device
    Blackberry Storm2 9550
    OS
    5.0.0.713
    Posts
    283
    Quote Originally Posted by manofice View Post
    Wipe your device and try again
    funny thing is i wiped it but now it booted like if i didnt do anything!! weird

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •