Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 73 to 80 of 96

  1. #73
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    North Carolina
    PIN
    the tail on the iPhone
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    152
    Quote Originally Posted by mule0331 View Post
    Seems like a good build so far. The browser does actually seem a little faster. One big thing I noticed is that I have GTalk as one of my first 4 icons on my home screen. Before, it would say I was connected, but the little color dot would be greyed out, like I was diconnected. Only when I would switch to the next screen with all the icons would it turn green. Now its green on the main screen. I know, I know kinda silly, but it used to drive me crazy.
    If you were coming from .320, that was an issue within that OS. Later leaked OS's fixed that.

    But glad to see you agree that this build is a pretty good improvement overall!



  2. #74
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Canton, GA
    PIN
    30f79184
    Device
    Storm 9550
    OS
    The One That Works!!
    Posts
    87
    Quote Originally Posted by saso07 View Post
    finally got this to install last night, so far so good!! everything is smooth so far. hoping the battery is better on this one.
    Also loaded up last night. Backed up data and 3rd party programs, then wipe of phone and then restore of data but fresh loads of all 3rd party programs. Didn't want to load everything back and decided to start fresh.

    Battery was down to 20% by lunch. Since this is the first day, I don't think it's the OS, as I was noticing a fast drain just the day before, so I may have upgraded a wee bit too soon. I needed to find out why the battery was going so fast first. Well the silver lining is there are fewer programs that could be the problem.

    I'm running some test now to see if I can narrow it down, but will have to wait on battery life performance eval on the OS itself until I find the bad guy.:aargh4:

    Memory is rock solid as is performance, but neither are any good if you keep running out of battery every two hours. :no: (over exaggeration intended)

  3. #75
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    North East Ohio
    PIN
    3102D902
    Device
    9550 Storm
    OS
    .517
    Posts
    595
    Quote Originally Posted by savjr View Post
    Did anyone have an issue with the Keyboard not working?

    EDIT: Battery Pull Fixed that
    EDIT II: Visual Voice Mail seems to have a sync issue...
    My VVM didnt load at first either. Had to delete it, and reinstall, then it linked up fine.



  4. #76
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Scottsdale, AZ
    PIN
    T OF GUINN
    Device
    9550 Storm 2 Verizon
    OS
    5.0.0.607/643 (OOAK)
    Posts
    940
    Lock/unlock is fastest ever. Phone is Super fast. No typing lag. Stable. No random reboots. Best battery life I have ever had. Loving this OS. I'm coming off .548 Lyricidal hybrid.
    Posted via mobile device
    Last edited by Pain Producer; 03-19-2010 at 02:54 PM.

  5. #77
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Tacoma, WA
    PIN
    310DB3BA
    Device
    9550 - Storm2
    OS
    5.0.0.509 hybrid
    Posts
    17
    Are there any alternate links to download this fine? SHE's REALLY slow to download right now at 41KB/s



  6. #78
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Denver
    PIN
    EAPPLE...Y
    Device
    9550
    OS
    5.0.whatever is newe
    Posts
    1,102
    I cant say any thing bad about this OS, its been running great for me. The only thing is that I have not had to work since I loaded it so I don't have full confidence in the battery life.

  7. #79
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Oranjestad, Aruba
    PIN
    Just Ask
    Device
    Torch 9800
    OS
    6.0.0.570
    Posts
    87
    Can somebody able to play youtube via wifi? mine doesn't play. been using this OS for two days now.

  8. #80
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    North Carolina
    PIN
    the tail on the iPhone
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    152
    Quote Originally Posted by kewlaruba View Post
    Can somebody able to play youtube via wifi? mine doesn't play. been using this OS for two days now.
    Youtube works fine for me via Wifi and BIS.

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •