Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 17 to 24 of 26

  1. #17
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    langhorne, PA
    Device
    storm 2 9550
    OS
    Latest Hybrid
    Posts
    12
    I have just gone from WiFi to BIS and back to WiFi and back to BIS with no issues.



  2. #18
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Cleveland, Ohio
    PIN
    30F7ADA8
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    179
    Quote Originally Posted by sting5566 View Post
    I have just gone from WiFi to BIS and back to WiFi and back to BIS with no issues.
    lucky you. I can't get any data if I'm not connected to WiFi. This is annoying.

  3. #19
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ALL OVER
    Device
    STORM 9550
    OS
    5.0.something
    Posts
    46
    i'm back in business and i didn't have to pay a dime..the tech said that they are aware of the problem..but can't pin point exactly what the problem is..so they are using time stamps to pin point exactly..and should be completely solved soon...



  4. #20
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NE Ohio
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.451\V6
    Posts
    463
    After an hour on the phone with Verizon and they could'nt fix the problem they hooked me up with Rim and that guy did a manual unlock of my phone and had me do a battery pull and that fixed it. He fixed it in about five min.
    Oh well, I'm just happy it's working now.

  5. #21
    Join Date
    May 2009
    Location
    MN
    PIN
    223A7502
    Device
    Bold 9700
    OS
    .743
    Posts
    146
    I don't know if this is the issue for me, but yesterday my phone decided it didn't want anything to do with data and would only connect to internet with wifi, just happened out of the blue, I just reloaded a new .607 OS and it's still a no-go, what the hell is the deal, should I call them? And can they fix it? This is an unlocked storm 2 on t-mobile, never had issues before this.



  6. #22
    Join Date
    May 2009
    Location
    MN
    PIN
    223A7502
    Device
    Bold 9700
    OS
    .743
    Posts
    146
    Quote Originally Posted by jcorv58 View Post
    I don't know if this is the issue for me, but yesterday my phone decided it didn't want anything to do with data and would only connect to internet with wifi, just happened out of the blue, I just reloaded a new .607 OS and it's still a no-go, what the hell is the deal, should I call them? And can they fix it? This is an unlocked storm 2 on t-mobile, never had issues before this.
    So I guess 4 hours on the phone with tech support means goodbye storm and welcome home 9700 tech support with tmo and rim tried everything to revive data connection with no luck, there was no outages in my area so there was absolutely no reason for my phone to do this except for the fact that an IP policy somehow got onto my phone and enabled my firewall (never connected to any wifi or any company network before this happened) but even after doing a reset to factory-nothing. Has anyone heard of this happening before and do you have any other ideas on how to fix it?
    Posted via mobile device

  7. #23
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Quote Originally Posted by jcorv58 View Post
    So I guess 4 hours on the phone with tech support means goodbye storm and welcome home 9700 tech support with tmo and rim tried everything to revive data connection with no luck, there was no outages in my area so there was absolutely no reason for my phone to do this except for the fact that an IP policy somehow got onto my phone and enabled my firewall (never connected to any wifi or any company network before this happened) but even after doing a reset to factory-nothing. Has anyone heard of this happening before and do you have any other ideas on how to fix it?
    Posted via mobile device
    Are you familiar with CrackUtil?

    This application has the ability to reset your IT Policy....

  8. #24
    Join Date
    May 2009
    Location
    MN
    PIN
    223A7502
    Device
    Bold 9700
    OS
    .743
    Posts
    146
    Quote Originally Posted by MePascal View Post
    Are you familiar with CrackUtil?

    This application has the ability to reset your IT Policy....
    I was gonna try that out along with other things (possibly bricking my phone many times in the process ) If I do this with my sim in the storm and it still doesn't work, will it mess up anything and cause trouble for me when I put my sim back in my 9700?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •