Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 11 of 11

  1. #9
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nashville, Tennessee
    PIN
    DROOOOIIII
    Device
    Droid X
    Posts
    3,210
    Quote Originally Posted by smcoldbb View Post
    In regards to the BW outage. We had a hardware issue with one of our servers last night. We are testing a hosting cluster which should increase the update times. We have had a few area's reporting failures today as well. If the problem persists throughout the night or into tomorrow please head over to our site and report the locations.
    Thanks smc for the update.

    And if you need to report it, here is the website:
    www.bellshare.com • View forum - BerryWeather (BeWeather)



  2. #10
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    MS, USA
    PIN
    316A810A
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.713
    Posts
    81
    I have had a similar problem on the home screen for a while is saying berryweather instead of the setting of "condition" or "hi/lo". But when I access bw and return to the home screen is shows the correct text. It has done that since i downloaded the latest 2.1.40. Any one having that problem? any solutions?

  3. #11
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by xpbr2000 View Post
    I have had a similar problem on the home screen for a while is saying berryweather instead of the setting of "condition" or "hi/lo". But when I access bw and return to the home screen is shows the correct text. It has done that since i downloaded the latest 2.1.40. Any one having that problem? any solutions?
    What OS and device are you using?



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •