Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 14 of 14

  1. #9
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Powell, Ohio
    PIN
    It on the JACKASS!
    Device
    9530 Storm 9550 Storm2
    OS
    5.0.0.530 by Lyricidal
    Posts
    469
    The videos do play now but the quality is terrible is this as good as it gets?



  2. #10
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Washington, D.C.
    Posts
    66
    Thanks.
    Last edited by shaydlife; 01-28-2010 at 02:30 PM.

  3. #11
    Join Date
    Jan 2010
    Device
    Storm2
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    36
    I also noticed that to with the videos not playing and it sometimes work. I just gave up with it.



  4. #12
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Smyrna, Tennessee
    PIN
    Just ask
    Device
    Storm 9550
    OS
    5.0.0.713
    Posts
    67
    Quote Originally Posted by besjr69 View Post
    I stopped using the YouTube App after I completed the Optimization trick using the native browser. I would recommend you do a forum search for "youtube optimization" or "youtube fix" on this forum or CrackBerry.com. Sorry I can't provide the link. I'm doing this reply from my phone.
    This is what I did even though I already had the YouTube app installed.

  5. #13
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    PIN
    Private
    Device
    9550 Storm2
    OS
    mark hayes hybrid ver. 2.3
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by freebirds87 View Post
    Has anyone been able to push the old 9530's YouTube app onto their Storm 2 yet?

    I'm talking about: This one

    I think if we had an .alx file and the YouTube app files from some one's backup it could be done but I don't know for certain. I've been looking for non Google hosted OTA's but no luck so far. If anyone has a link and doesn't mind sharing it, I would greatly appreciate it.


    I followed the link, found it and it works great on my S2!



  6. #14
    Join Date
    Feb 2010
    PIN
    310075A3
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.464
    Posts
    2
    I followed the link, found it and it works great on my S2,too. Thx!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •