Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 17 to 24 of 27

  1. #17
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Happy Halloween TM mfg:



  2. #18
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Quote Originally Posted by MePascal View Post
    Happy Halloween TM mfg:
    It certainly scared me. LOL...I'm working on finding you one JUST AS NICE...

  3. #19
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ohio
    PIN
    305C7DBF
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    19
    My wife has the Storm 9530 just like me and we are both running OS 4.7.way.behind.the.times.148 and it happens to both of us. We cant send or receive. I dunno what the deal is. :-(



  4. #20
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by fire_medicusa View Post
    My wife has the Storm 9530 just like me and we are both running OS 4.7.way.behind.the.times.148 and it happens to both of us. We cant send or receive. I dunno what the deal is. :-(
    Can't send and received pics on BBM 5?

  5. #21
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    9530 Storm
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    22
    Its working great for me, I go into pictures and select the pic I want to send then hit berrybutton and send or share and select option of where to send it! I have never seen a progress bar before, are you doing it some other way?



  6. #22
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    I have this issue from time to time as well, I am not sure what is causing it, could take some time before RIM gets all going well with it.

  7. #23
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ohio
    PIN
    305C7DBF
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    19
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by Cal-El
    Its working great for me, I go into pictures and select the pic I want to send then hit berrybutton and send or share and select option of where to send it! I have never seen a progress bar before, are you doing it some other way?
    When the receiver accepts it, a progress bar appears. Does it everytime except it never moves from 0%.

  8. #24
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Brisbane, Australia
    PIN
    255aa6a0
    Device
    Bold
    OS
    4.6.0.303
    Posts
    1

    Cool Photo sending problems 5.0.0.33

    Between my wife and myself we have the problem that photos are hard to transfer between our 2 Bold 9000's.
    The method we use for sending photos is to take a photo, then select on the rhs the email logo, and select "send to messenger contact" The BBM 5 (both using 5.0.0.33, the latest official BBM) gives us the choice to switch application or close, normally close, BB then sends photos as full resolution (1600*1200, 430kB Jpeg).

    Before this I was using 5.0.0.8 in which I could crop or zoom the photo and a screen size (320*240) size would be sent.

    I tried "Shrinkit" from berrycoder.com to make the photos smaller, however the wife still claims that she can't receive the photos?

    If she sends me a photo with BBM then I accept and the progress bar comes up and normally fails at about 70%.:irked:

    Before the latest update to BBM5 we would send via BBM5 snapshots for each other, and if we wanted to have full photos we would email them.
    Now we just resort to email of photos, which are always large.

    Since we are in different countries for a couple of months we would like to get this working again. Any suggestions?:hail:

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •