Page 42 of 58 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast
Results 329 to 336 of 457

  1. #329
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia
    PIN
    305D3FA8
    Device
    Blackberry Storm 9530
    OS
    4.7.0.148
    Posts
    2

    Help please

    How do I install the .jad file from my Storm.. Every time I have tried it has said Download Failed…What I do is transfer the .jad file to my memory card. Then go to media/explore/media card and find the file. Click it and pulls up the download screen. I click download and the hour glass symbol comes up acting like its searching but then fails.. How can I fix this? Or what do I need to do.. I REALLY want BBM 5.0 for my Storm on 4.7.0.148... 907 Invalid COD File not found.. Over and over again when trying the .jad file.. argg.. maken me mad... someone help please. I have done 3 battery pulls and still nothing..



  2. #330
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Quote Originally Posted by nlonigro View Post
    How do I install the .jad file from my Storm.. Every time I have tried it has said Download Failed…What I do is transfer the .jad file to my memory card. Then go to media/explore/media card and find the file. Click it and pulls up the download screen. I click download and the hour glass symbol comes up acting like its searching but then fails.. How can I fix this? Or what do I need to do.. I REALLY want BBM 5.0 for my Storm on 4.7.0.148... 907 Invalid COD File not found.. Over and over again when trying the .jad file.. argg.. maken me mad... someone help please. I have done 3 battery pulls and still nothing..

    Hello nlonigro and welcome to BBOS.

    Try this link...

    BBM5 OTA

    Let us know if this helps...

  3. #331
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia
    PIN
    305D3FA8
    Device
    Blackberry Storm 9530
    OS
    4.7.0.148
    Posts
    2
    Everything works perfectly now.. Thanks for the help!!



  4. #332
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Quote Originally Posted by nlonigro View Post
    Everything works perfectly now.. Thanks for the help!!
    Great to see you got it working nlonigro. I am a BBM 5 user as well. I have enjoyed the new features.

    Again welcome and hope to see you around the Forum.

  5. #333
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Fort Myers, FL
    PIN
    Private
    Device
    BB Storm
    OS
    Crackman's Hybrid V7!!!!!
    Posts
    70
    Quote Originally Posted by DRLyman View Post
    I tried it on both my wife's and my Tours and it didn't work well for us. It would take a long time to send/receive messages and say one or the other or both weren't reachable or was busy when that wasn't the case. This was a few weeks ago. Any changes since then that make it more reliable? We ended just going back to the 4.7 version.
    I'm using the 5.0 BBM with my Tour as well and I am having similar issues. some messages are going thru and some aren,t and some are taking a long time, then theyll go through. I am running the factory installed operating system, is that why? Do I need to upgrade? Thanks in advance!



  6. #334
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Wirelessly posted (Bold 9000 )

    Quote Originally Posted by The Bear
    Quote Originally Posted by DRLyman View Post
    I tried it on both my wife's and my Tours and it didn't work well for us. It would take a long time to send/receive messages and say one or the other or both weren't reachable or was busy when that wasn't the case. This was a few weeks ago. Any changes since then that make it more reliable? We ended just going back to the 4.7 version.
    I'm using the 5.0 BBM with my Tour as well and I am having similar issues. some messages are going thru and some aren,t and some are taking a long time, then theyll go through. I am running the factory installed operating system, is that why? Do I need to upgrade? Thanks in advance!
    Have you tried resending the service books

  7. #335
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Fort Myers, FL
    PIN
    Private
    Device
    BB Storm
    OS
    Crackman's Hybrid V7!!!!!
    Posts
    70
    Quote Originally Posted by nicky88xx View Post
    i was having a major issue with bbm 5.0. i downgraded back to orig. 4.7.1 for the tour. at first it was working great. then the following day. everytime i tried to send a message out of maybe 10 or so 1 would go through. then 15-20 min later get deliverd. and i wasnt receiving any messages back. i was with a group of friends all day and we were all going back and fourth and noone was getting the messages. some people even got messages i sent on saturday. this morning. lol.. im going to have to wait for the official bbm 5.0. i love all the features tho!
    I had it downloaded on my Storm and it worked great, but I just got the Tour and now I am having the same issues. WTF!?!?!? Any help or recommendations is appreciated!

  8. #336
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atwater, California,
    Posts
    1,507
    Quote Originally Posted by The Bear View Post
    I had it downloaded on my Storm and it worked great, but I just got the Tour and now I am having the same issues. WTF!?!?!? Any help or recommendations is appreciated!
    Have you tried reinstalling it ?

    Here is a link to some Active OTA links

    http://0mietechsupport.wordpress.com...ll-current-os/

    Scroll to the bottom and you will see them 4.7.1 :-)
    Last edited by Kris; 08-02-2009 at 10:47 PM.

Page 42 of 58 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •