Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Jakarta, Indonesia
    PIN
    PM me first
    Device
    9700
    OS
    5.0.0.862
    Posts
    94

    New BBM 5.0.0.56 + persisting problems

    Just noticed this morning that BBM 5.0.0.56 is available for download from the Help site. Strangely though, while I thought this would solve my problem for the last two days, it doesn't. I cannot seem to send messages to my contacts while they can message me just fine. I tested it with my two BBs so I know for sure that the problem is on my Storm. Tried doing service books, the diagnostic test, I even called my carrier and all they did was resend my service books! For about 15 minutes after they did it I was able to send messages again but now, it's back to being "mute". Any idea folks? Please help!



  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    I had to delete and reinsyally about 3 times for it to work right.
    Posted via mobile device

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    I had to delete and reinstall about 3 times for it to work right.
    Posted via mobile device
    And completely delete not down grade.
    Posted via mobile device



  4. #4
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Jakarta, Indonesia
    PIN
    PM me first
    Device
    9700
    OS
    5.0.0.862
    Posts
    94
    So you think I should delete it and reinstall? And the most annoying thing is that it keeps connecting to the Email Settings app. I'm not sure what I did wrong here.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Yea. I woild delete it form the phone. Make sure you have you contacts backed up just in case. Then download from sop world again. I couldn't receive voice notes but could send them. I had to do that 3 times to get it working properly.
    Posted via mobile device



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.