Page 12 of 57 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 89 to 96 of 449

  1. #89
    idwijayaku is offline BlackBerryOS Noobie Follow idwijayaku On Twitter
    Join Date
    Nov 2009
    PIN
    213E205B
    Device
    Curve 8520
    OS
    v4.6.1
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    First you should uninstall the OS from your computer before you wipe your phone.

    After you get the OS installed back to your phone, you can recover your applications, and then your IPD.
    Sunkast,

    Thank you, I just realized that my problem was I didn't uninstall my OS before I wiped. Now my 8520 is working well with os 5.0.0.348
    My office to go still doesn't work, i will try to install it manual, at least my voice command is working again.

    I have some questions:
    - is it true if i require to upgrade my BBM into version 5 after i upgrade the os?
    - same thing also happens for my BB Application World

    Once again Sunkast, I really appreciate your support

    Thanks



  2. #90
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by idwijayaku View Post
    Sunkast,

    Thank you, I just realized that my problem was I didn't uninstall my OS before I wiped. Now my 8520 is working well with os 5.0.0.348
    My office to go still doesn't work, i will try to install it manual, at least my voice command is working again.

    I have some questions:
    - is it true if i require to upgrade my BBM into version 5 after i upgrade the os?
    - same thing also happens for my BB Application World

    Once again Sunkast, I really appreciate your support

    Thanks
    I'm not sure about either of your questions.

  3. #91
    TekmMuzik is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Dec 2009
    Device
    8330
    Posts
    5
    Having a big problem, hope people still check this. After running apploader, it brings up the error message from the picture. But Add/Remove programs shows the Blackberry 5 OS software. Any ideas? I have the BB 8330 from US Cellular.





    Another weird think I noticed, in the Device.xml file in the Apploader directory, I didn't see any entry for the 8330.

    " <!-- 8320 -->
    <os model="8320" radio="GPRS-WLAN" series="8300" Colour="True" Theme="Normal" JVMLevel="1.0" Camera="True" VideoRecorder="True" VoiceNotes="True" pttApp="True" Memory="Large" KeyboardType="Qwerty" Sound="Tunes8700g" SystemSize="normal" Bluetooth="True" MMS="True" GPS="False" ThemeSupport="Enhanced" VAD="True" JPN_Input="True">0x84000F03</os>

    - <!-- orion -->
    <os model="8350" radio="IDEN-WLAN" series="orion" Colour="True" Theme="Normal" JVMLevel="1.0" Camera="True" VideoRecorder="True" VoiceNotes="True" Memory="Large" KeyboardType="Qwerty" Sound="Tunes8700g" SystemSize="normal" Bluetooth="True" MMS="True" GPS="False" ThemeSupport="Enhanced" VAD="True" JPN_Input="True">0x84000F05</os>"



  4. #92
    sunkast Guest

  5. #93
    TekmMuzik is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Dec 2009
    Device
    8330
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    No additional vendor.xml found. Same error.



  6. #94
    sunkast Guest
    On your BB go to Options > About, what does the first and third lines say>

  7. #95
    TekmMuzik is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Dec 2009
    Device
    8330
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    On your BB go to Options > About, what does the first and third lines say>

    Ummm..can't really. Got that pesky 507 screen..the one that comes up after the wipe...

  8. #96
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by TekmMuzik View Post
    Ummm..can't really. Got that pesky 507 screen..the one that comes up after the wipe...
    Are you sure you have an 8330 and not an 8330M?

Page 12 of 57 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •