Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 97 to 100 of 100

  1. #97
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.140
    Posts
    23
    Wow. That was the same problem for me. Seems to be a QP bug!
    I thought it was a bad install of QP for the other user, and didn't try it myself.
    I apologize that you spent all this time, but I very much appreciate your help!
    Thank you, MePascal!



  2. #98
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Quote Originally Posted by dntwnbberry View Post
    Wow. That was the same problem for me. Seems to be a QP bug!
    I thought it was a bad install of QP for the other user, and didn't try it myself.
    I apologize that you spent all this time, but I very much appreciate your help!
    Thank you, MePascal!
    I am very happy to help. That is great news. I may have learned something my self in order to help another member.

    Have a great day dntwnbberry and look forward to seeing you around the forums.

  3. #99
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Western,NY
    PIN
    someone us
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.1015
    Posts
    377
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    Alright, I have two ideas you could try. One is more destructive than the other.

    First would be to uninstall DM, reboot, then go to the location where DM would be installed and make sure there isn't anything left over. Delete any files that may be left over. Then reinstall DM.
    well i finally had time/patiance to sit down and spend a night with my beloved storm. i followed instructions above and we finally have repaired the issue.

    i would whole heartedly like to thank sunkast and mepascal for ALL your help you guys are the best

    :hail::hail::hail::hail::hail::hail::hail:



  4. #100
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by tevansny View Post
    well i finally had time/patiance to sit down and spend a night with my beloved storm. i followed instructions above and we finally have repaired the issue.

    i would whole heartedly like to thank sunkast and mepascal for ALL your help you guys are the best

    :hail::hail::hail::hail::hail::hail::hail:
    Glad you were able to get the issue resolved.

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •