Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 25 to 32 of 60

  1. #25
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    PIN
    please ask
    Device
    9500
    OS
    always the latest
    Posts
    782
    Just to understand the problem, did I get it correct:
    Her device, old OS, new 3rd party backup ok,
    your device, new OS, new 3rd party backup not ok?



  2. #26
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Fort Defiance, VA
    PIN
    which one? I've lost count!
    Device
    9800
    OS
    Let me check!
    Posts
    275
    Quote Originally Posted by rounsy222 View Post
    sorry not really sure where to post this. i just downloaded the new leak and went to restore my 3rd party apps and nothing happens. i followed the how-to guide here and i thought everything went smoothly until i went to restore. all that happens is it gives the message screen may flash then immediately says complete! any thoughts or suggestions? thanks

    I had the same problem with the lastest BBSAK. I never had this problem with the earlier versions. My backup file was fine, it just didn't load. I finally restored with dm. This is the only post I have seen with this bug as well. I am running stock 428 on S2.

  3. #27
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    PIN
    please ask
    Device
    9500
    OS
    always the latest
    Posts
    782
    strange, I use most recent OS and most recent BBSAK and everything's fine here with this combination



  4. #28
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Fort Defiance, VA
    PIN
    which one? I've lost count!
    Device
    9800
    OS
    Let me check!
    Posts
    275
    I just got a new notebook, it runs Windows 7, my other lappy is vista, I wonder if that is the problem? I will unistall BBSAK and get a fresh download and try again to see what happens. I let you know my results.

  5. #29
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    superior wi
    Device
    tour 9630
    OS
    5.0.0.530
    Posts
    75
    Quote Originally Posted by breiti View Post
    Just to understand the problem, did I get it correct:
    Her device, old OS, new 3rd party backup ok,
    your device, new OS, new 3rd party backup not ok?
    yup you got it. she is running stock(4.7.1.57) and everything is fine. i am running 5.0.0.419 and cant restore bbsak 3rd party backup. i have not uninstalled than re-install the bbsak since comp issue. i have uninstalled then re-installed the dm though. like i said previously i leaning towards something i'm doing but cant put a finger on it. i rename previous backups like it request. the reason i haven't uninstalled then re-installed is because it works with my wifes backups. something to do with the new os possibly? i have gotten mystuff back between my wifes backup and just going and getting the rest but now i'm hoping that this will help someone else who might run across this or me in the future.



  6. #30
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    PIN
    please ask
    Device
    9500
    OS
    always the latest
    Posts
    782
    This is getting too complex for me

    The advanced backup/restore function of DM for your new OS device is not working as well?

    You have a media card in your berry? You could try to copy the BBSAK backup files there (mass storage mode), then to go there with your internal BB file manager and try to install from within the card...

  7. #31
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    superior wi
    Device
    tour 9630
    OS
    5.0.0.530
    Posts
    75
    really!?! thats a great idea! i shall try that. my dm works fine now that i re-installed it. but i did that after finding out that my dm backup files were not working. i had this bbsak on my computer before it had issues, is it possible that it might be something to do with that? i'm gonna try to re-installing bbsak before trying my sd card route. purely a curiousity thing now.

  8. #32
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    superior wi
    Device
    tour 9630
    OS
    5.0.0.530
    Posts
    75
    ok. now i am thoroughly confused. i reinstalled bbsak, backuped files, can see that they have info in them, go to restore them and nothing, says phone may flash during backup then goes immediately to backup complete. just that quick. so then i tried downloading directly to sd card and my computer sees my phone(removable disk j on my computer, can unhook and disc j disappears, rehook it up and disc j reappears) but then keeps telling me to to insert disc in drive. sooooooooo. i'm not sure where to go from here. perhaps reformatting computer and starting from scratch because i may have some partially corrupt files. or ???

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •