Page 3 of 27 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 17 to 24 of 213

  1. #17
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by corronchos View Post
    Does anyone have a 8330 with this working? Every time I install it, my BBM icon disappears although I see BBM v5 in the Applications List. DM tells me the installation was successful but when the BB is reloaded, it comes back with no BBM.

    I downgraded back to the older BBM and the icon is back although all my BBM Contacts are gone.

    I haven't tried yet using Loader.exe - do you think it might make a difference?

    TIA
    Try this

    Originally Posted by azstar
    I know some people are having issues with the icon but I had no such issues.

    I have an 8330 running 4.5.0.160.

    I used the download for the 83xx, unzipped and moved all the ,cod files to C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader\8330-v4.5.0.106_P3.4.0.41\Java

    Some files already in the Java folder had the same name so I allowed it to replace the old with the new.

    Then I moved the .alx file to C:\Program Files(X86)\Common Files\Research In Motion\Shared\
    Loader\8330-v4.5.0.160_P3.4.0.41

    Then I opened the DM and opened the application loader, it showed an upgrade for BBM to 5.0, I clicked next and it installed and after the reboot it was up and running.

    The icon appears in custom themes and default themes.

    Note that the Program Files (x86) is for Vista, for XP it's just Program Files

    I hope this helps someone get theirs figured out.



  2. #18
    mmanuel552's Avatar
    mmanuel552 is offline BlackBerryOS Gifted Follow mmanuel552 On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kiladelphia
    Device
    HTC Incredible / Droid /Pre +
    Posts
    299
    Hey can anyone tell me the difference between BBM files 5.0 and 5.1??

  3. #19
    corronchos is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    S FL
    Device
    VzW Curve 8330
    OS
    4.5.0.160
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Try this
    Thanks Bryan, but, unfortunately, same result. I tried changing themes also but to no avail - still no BBM icon. I wonder if it could be that I'm running OS v .77 and azstar is running .160?
    Oh well, I'll keep plugging away. Thx again.



  4. #20
    ealvnv's Avatar
    ealvnv is offline BlackBerryOS Master Follow ealvnv On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Quote Originally Posted by corronchos View Post
    Thanks Bryan, but, unfortunately, same result. I tried changing themes also but to no avail - still no BBM icon. I wonder if it could be that I'm running OS v .77 and azstar is running .160?
    Oh well, I'll keep plugging away. Thx again.
    seems to be an issue with .77 are you considering to upgrade...

  5. #21
    corronchos is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    S FL
    Device
    VzW Curve 8330
    OS
    4.5.0.160
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    seems to be an issue with .77 are you considering to upgrade...
    Yep! I'm on my way...



  6. #22
    ealvnv's Avatar
    ealvnv is offline BlackBerryOS Master Follow ealvnv On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    if you need any help let us know....

  7. #23
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Thanks E :fing02: I am walking through an upgrade in PM, appreciate you stepping in my man

  8. #24
    btdown is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Sorry, does not work on my Bold. Says "This application is not compatible with our device and cannot be loaded."

    EDIT: Used the OTA link on another thread and its working now.
    Last edited by btdown; 07-17-2009 at 09:09 PM.

Page 3 of 27 FirstFirst 1234513 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •