Cannot send ringtones through MMS... - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 25 of 25

Thread: Cannot send ringtones through MMS...

  1. #21
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Liked
    3 times
    Quote Originally Posted by Justin Rampage View Post
    Did all of that... No cigar... Ugh
    At this point, I would suggest a replacement




  2. #22
    Justin Rampage's Avatar
    Justin Rampage is offline BlackBerryOS Inspired Follow Justin Rampage On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dayton, Ohio
    PIN
    30FF5FD9
    Device
    9550 (Storm 2)
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    194
    Liked
    4 times
    Quote Originally Posted by olta777 View Post
    At this point, I would suggest a replacement
    Poor phone... We went through so much together... *holds back a tear*
    5.0.0.517/.612 Lyricidal Hybrid
    My Blog: RAMPAGED REALITY
    Rampage's Online Storm Wallpaper Collection:1,600+ Quality Storm Wallpapers - Unique and Badass
    Xbox Live Gamertag: Full Metal Foil | BlackBerry Pin: 30FF5FD9
    Like my work? Feeling generous? DONATE

  3. #23
    Justin Rampage's Avatar
    Justin Rampage is offline BlackBerryOS Inspired Follow Justin Rampage On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dayton, Ohio
    PIN
    30FF5FD9
    Device
    9550 (Storm 2)
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    194
    Liked
    4 times
    Quote Originally Posted by olta777 View Post
    At this point, I would suggest a replacement
    I wiped the phone again. Went from .75 to .148 to .151 again. For some reason it works perfectly up until .151. Weird! Thanks for the help! I wish .151 would work... :\
    Last edited by Justin Rampage; 07-13-2009 at 11:20 PM.
    5.0.0.517/.612 Lyricidal Hybrid
    My Blog: RAMPAGED REALITY
    Rampage's Online Storm Wallpaper Collection:1,600+ Quality Storm Wallpapers - Unique and Badass
    Xbox Live Gamertag: Full Metal Foil | BlackBerry Pin: 30FF5FD9
    Like my work? Feeling generous? DONATE

  4. #24
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Liked
    3 times
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by Justin Rampage
    Quote Originally Posted by olta777
    At this point, I would suggest a replacement
    I wiped the phone again. Went from .75 to .148 to .151 again. For some reason it works perfectly up until .151. Weird! Thanks for the help! I wish .151 would work... :\
    I wonder if its broken again in .151?
    Last edited by olta777; 07-14-2009 at 12:41 AM.

  5. #25
    MePascal's Avatar
    MePascal is offline BlackBerryOS Champion Follow MePascal On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Liked
    1 times
    Quote Originally Posted by olta777 View Post
    Wirelessly posted



    I wonder if its broken again in .151?
    I started testing this yesterday with a new member olta. The issues started to happen after about 24 hrs into the OS load. I installed .151 yesterday for the first time and immediately began checking all phases of my device. It passed 100% including SMS and MMS. I will retest sometime later today will my 24 hr results....IDK initially but I'm leaning towards not an OS issue with .151.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •