Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 25 to 32 of 42

  1. #25
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    Bold 9000
    OS
    .282
    Posts
    22
    Hi E,
    I had the mass storage settings to on, but I did switch it to prompt when I read your last entry, but it didn't make any difference. When I turn media card support to off at the very top, it gets it's full speed back again, but of course that defeats the purpose of having a memory card. It is a SDHC card so I think thats the fastest?
    Thanks again.



  2. #26
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Wirelessly posted (Bold 9000 )

    Well that being said I think is a problem with the mem card next step would be format the card, back up all the data stored on it and and go ahead format it, then set mass storage mode to promp...

  3. #27
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    Bold 9000
    OS
    .282
    Posts
    22
    yeah, thats my next plan. I am not sure if I formatted the card when I first got it but I didn't think it would make that kind of a difference??



  4. #28
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    Bold 9000
    OS
    .282
    Posts
    22
    Ok...here's the update. I backup'ed the SD card...did a full format on it, replaced the data and reinserted. Still slow when accessing the memory page under options.

    I have been able to speed the camera back up to near normal by having the pictures taken go to device, not media card.

    So do I have to live with this or is there something a little funky going on?

    BTW, the card is not empty... has about 3.3 gb on it out of 8 gb card. Mostly music and a couple of movies.

    Thanks for any new input!!

  5. #29
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    did you formatted the card using the phone or using the pc? to me looks like a problem with the memory card....what class is the card?

    ie mine say SandDisk 4
    32 gb



  6. #30
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    Bold 9000
    OS
    .282
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    did you formatted the card using the phone or using the pc? to me looks like a problem with the memory card....what class is the card?

    ie mine say SandDisk 4
    32 gb

    I formatted it using the PC, in my media card slot.
    My card is a Sandisk 8 gb, micro SDHC.
    But I think there is a "C" with a 2 inside it

  7. #31
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    ok that means you have a 8gb sdhc class 2 wich is good, you may want to try formatting the card using the phone instead of the pc, i got better results that way

  8. #32
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    Bold 9000
    OS
    .282
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    ok that means you have a 8gb sdhc class 2 wich is good, you may want to try formatting the card using the phone instead of the pc, i got better results that way

    Cool..I'll try that now. Can't sleep anyway:damnit:

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •