Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 10 of 10

  1. #9
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Dominican Republic
    PIN
    24545E8
    Device
    Curve 8310
    OS
    Hybrid 4.5.0.174 / 4.6.1.305 / 5.0
    Posts
    19

    Update...

    I Did a Full Wipe on my 8310 with Jl Cmdr, I hoped the AT&T brand screen would've dissappear. I installed the .163 OS, and then did the Hybrid again, Shrinked the OS, and also did MaxMem, which I always do.

    Results: I never did a Full wipe, it runs so much smoother and swifter. But I was hoping to debrand it....oh well. I will now try again the speednet test.

    Just my 0.02



  2. #10
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by pauldays View Post
    I Did a Full Wipe on my 8310 with Jl Cmdr, I hoped the AT&T brand screen would've dissappear. I installed the .163 OS, and then did the Hybrid again, Shrinked the OS, and also did MaxMem, which I always do.

    Results: I never did a Full wipe, it runs so much smoother and swifter. But I was hoping to debrand it....oh well. I will now try again the speednet test.

    Just my 0.02
    Unfortunately wiping does not debrand the device..as you have found lol

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •