Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 17 to 19 of 19

  1. #17
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Phoenix, AZ
    PIN
    312939D8
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    450
    Quote Originally Posted by crimeleader View Post
    i dont see it as a drive
    What don't you see as a drive? Basically we need you to go to control panel and add/remove programs and uninstall Desktop Manager and then re install Desktop Manager.



  2. #18
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    UK
    PIN
    suck it...
    Device
    Z10
    OS
    BB10
    Carrier
    3
    Posts
    335
    Quote Originally Posted by MePascal View Post
    That's a good start crimeleader however, we need to know the entire OS build number for example....Or was it another 8310 OS 4.5 build that you were able to find.
    If you will please give us the detailed information about the OS that you tried to install.
    I have tried both these builds tonight on my sons 8320 and I am having the very same problem.

    I can run apploader and see the device but when it gets to the final stages of the instalation it fails.

    A fatal error has occurred while updating your device's software. Please try again.

    Unspecified error encountered [J:0x00000024]


    I dont know why because one of these builds was on it before.

    I am confused but if I find an answer in the next 24 hours I will post it here.


    NOTE*

    I have just done some research on this in the developers community and it appears it might (only might) be because an app intended for a 5 OS is trying to be loaded on a 4.5 system device.

    I will test this out in the morning. and report back.
    Last edited by Madasafish; 04-27-2010 at 12:44 AM.

  3. #19
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    UK
    PIN
    suck it...
    Device
    Z10
    OS
    BB10
    Carrier
    3
    Posts
    335
    RIght I have got the answer to this now.

    Load the OS WITHOUT ANY apps at all.
    Then go back and load the apps and restore the back ups after that.

    Thats how I did it and it worked first time. (except for the three times last night when i didnt know the workaround lol.

    I didnt edit this into the last reply so it would get bumped up and you would all notice it.
    Last edited by Madasafish; 04-27-2010 at 05:00 PM.



Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •