Curve 9300 (alt-shift-del) soft reset blank white screen issue! - Page 2
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 40 of 72

Thread: Curve 9300 (alt-shift-del) soft reset blank white screen issue!

  1. #21
    Ahmed Fahmie is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Device
    Curve 9300
    Posts
    36
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by ghostryder View Post
    OK, so it was wipe first, OS .706, then the .668 firmware download right?
    it just did weird thing after removing the memory card the first soft reset after is fine and then it goes back to the same white thing, and when the memory card is installed again the first soft reset after is fine and then it goes to the white on the next soft reset




  2. #22
    grimreaper's Avatar
    grimreaper is offline BlackBerryOS Champion
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    T-Dot, ON
    PIN
    ask me
    Device
    9900+9380+Alpha
    OS
    7.1.0.714 [Leak]
    Carrier
    Koodo
    Posts
    1,635
    Liked
    493 times
    Welcome to Ahmed Fahmie

    After looking through this thread, I have decided the error is between the "firmware" when in fact, it's only an OS upgrade.
    You were trying to install 2 different Operating Systems over each other, therefore, the only correct OS you should be installing is this one:

    Official: OS v6.0.0.706 For BlackBerry Curve 9300 via Vodafone Essar Limited


    How to Upgrade your BlackBerry's Operating System (Pictures and Video)

    To be on the safe side, completely wipe your BlackBerry Curve 9300 using BBSAK, and re-install the latest OS official from Vadafone as I have posted the link above for you my friend.

    If you're unsure how to go about installing and/or upgrading your 9300, please read over the above thread, and if your have any further questions, please contact either ghostryder or any other BBOS Staff anytime, throughout the BBOS Forums.

    Thank you.

    grimreaper, Mod
    Last edited by grimreaper; 12-27-2011 at 06:59 PM. Reason: correction
    ghostryder likes this.

  3. #23
    Ahmed Fahmie is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Device
    Curve 9300
    Posts
    36
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by grimreaper View Post
    Welcome to Ahmed Fahmie


    Official: OS v6.0.0.706 For BlackBerry Curve 9300 via Vodafone Essar Limited


    How to Upgrade your BlackBerry's Operating System (Pictures and Video)

    To be on the safe side, completely wipe your BlackBerry Curve 9300 using BBSAK, and re-install the latest OS official from Vadafone as I have posted the link above for you my friend.

    If you're unsure how to go about installing and/or upgrading your 9300, please read over the above thread, and if your have any further questions, please contact either ghostryder or any other BBOS Staff anytime, throughout the BBOS Forums.

    Thank you.

    grimreaper, Mod
    thnx bro it seems to be working now after removing the memory card and and installing it again with the in between 4 or 5 battery pulls! i dont know what happened exactly, and for the installation sequence i did exactly what u said when upgrading to the .706 from the .668 using BBSAK wipe

  4. #24
    ghostryder's Avatar
    ghostryder is offline BlackBerryOS Addict Follow ghostryder On Twitter
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Northern California
    Device
    Torch 9800
    OS
    6.0.0.706
    Carrier
    AT&T Death Star
    Posts
    980
    Liked
    225 times
    That's great news. After hearing grimreaper's explaination and some more digging on the links you posted, I saw that the firmware was indeed the .668OS and that was causing your issues. Glad you're up and running.

    Thanks grimreaper.
    Ahmed Fahmie likes this.
    “Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.”
    Eleanor Roosevelt

  5. #25
    grimreaper's Avatar
    grimreaper is offline BlackBerryOS Champion
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    T-Dot, ON
    PIN
    ask me
    Device
    9900+9380+Alpha
    OS
    7.1.0.714 [Leak]
    Carrier
    Koodo
    Posts
    1,635
    Liked
    493 times
    Quote Originally Posted by Ahmed Fahmie View Post
    thnx bro it seems to be working now after removing the memory card and and installing it again with the in between 4 or 5 battery pulls! i dont know what happened exactly, and for the installation sequence i did exactly what u said when upgrading to the .706 from the .668 using BBSAK wipe
    Anytime, Ahmed, that's what the staff of BBOS is here for, to help users overcome any difficulty with BlackBerry devices
    Ahmed Fahmie likes this.

  6. #26
    grimreaper's Avatar
    grimreaper is offline BlackBerryOS Champion
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    T-Dot, ON
    PIN
    ask me
    Device
    9900+9380+Alpha
    OS
    7.1.0.714 [Leak]
    Carrier
    Koodo
    Posts
    1,635
    Liked
    493 times
    Quote Originally Posted by ghostryder View Post
    That's great news. After hearing grimreaper's explaination and some more digging on the links you posted, I saw that the firmware was indeed the .668OS and that was causing your issues. Glad you're up and running.

    Thanks grimreaper.
    Anytime ghostryder, thank you again for letting me help each other to solve this issue Cheers!

  7. #27
    Ahmed Fahmie is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Device
    Curve 9300
    Posts
    36
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by ghostryder View Post
    That's great news. After hearing grimreaper's explaination and some more digging on the links you posted, I saw that the firmware was indeed the .668OS and that was causing your issues. Glad you're up and running.

    Thanks grimreaper.
    yea thanx big time i really appreciate you effort still dont know what exactly caused that is it the memory card or what!

  8. #28
    Ahmed Fahmie is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Device
    Curve 9300
    Posts
    36
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by grimreaper View Post
    Anytime, Ahmed, that's what the staff of BBOS is here for, to help users overcome any difficulty with BlackBerry devices
    you rock guyz!

  9. #29
    ghostryder's Avatar
    ghostryder is offline BlackBerryOS Addict Follow ghostryder On Twitter
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Northern California
    Device
    Torch 9800
    OS
    6.0.0.706
    Carrier
    AT&T Death Star
    Posts
    980
    Liked
    225 times
    Thanks, you're too kind.
    “Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.”
    Eleanor Roosevelt

  10. #30
    Ahmed Fahmie is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Device
    Curve 9300
    Posts
    36
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by ghostryder View Post
    Thanks, you're too kind.
    hahahahaha im sorry to say that but the problem is back! im lost

  11. #31
    Ahmed Fahmie is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Device
    Curve 9300
    Posts
    36
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by grimreaper View Post
    Anytime ghostryder, thank you again for letting me help each other to solve this issue Cheers!
    bro its back again

  12. #32
    ghostryder's Avatar
    ghostryder is offline BlackBerryOS Addict Follow ghostryder On Twitter
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Northern California
    Device
    Torch 9800
    OS
    6.0.0.706
    Carrier
    AT&T Death Star
    Posts
    980
    Liked
    225 times
    How about starting from the beginning. Wipe the phone and install .706 and see what happens.

  13. #33
    grimreaper's Avatar
    grimreaper is offline BlackBerryOS Champion
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    T-Dot, ON
    PIN
    ask me
    Device
    9900+9380+Alpha
    OS
    7.1.0.714 [Leak]
    Carrier
    Koodo
    Posts
    1,635
    Liked
    493 times
    Quote Originally Posted by Ahmed Fahmie View Post
    bro its back again
    So am I lmao

  14. #34
    ghostryder's Avatar
    ghostryder is offline BlackBerryOS Addict Follow ghostryder On Twitter
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Northern California
    Device
    Torch 9800
    OS
    6.0.0.706
    Carrier
    AT&T Death Star
    Posts
    980
    Liked
    225 times
    Did you remember to delete the vendor.xml file before starting the download to your 9300?

  15. #35
    spinrekkids's Avatar
    spinrekkids is offline Forum Moderator Follow spinrekkids On Twitter Add spinrekkids on Facebook
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    USA
    PIN
    N/A
    Device
    iPhone4S/9900
    OS
    7.1.0.267
    Carrier
    AT&T
    Posts
    224
    Liked
    30 times
    Quote Originally Posted by ghostryder View Post

    I think that you should delete the .668 firmware upgrades, reboot the phone by a battery pull, and see if it is fixed.
    Agree 100% ghostryder.

    Click the button in the bottom right of a post to say thanks!


  16. #36
    Ahmed Fahmie is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Device
    Curve 9300
    Posts
    36
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by ghostryder View Post
    Did you remember to delete the vendor.xml file before starting the download to your 9300?
    yes i did and i did a new wipe and installed .706 and still nothing!

  17. #37
    grimreaper's Avatar
    grimreaper is offline BlackBerryOS Champion
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    T-Dot, ON
    PIN
    ask me
    Device
    9900+9380+Alpha
    OS
    7.1.0.714 [Leak]
    Carrier
    Koodo
    Posts
    1,635
    Liked
    493 times
    It has come to my attention that there is not 1, but 2 Vendor.xml files I have found using Windows 7 universal search method.
    Not all PC owners run Windows 7, but if you do, this is where to look.

    It is located at:

    C:/Program Files/Research In Motion/Apploader/vendor.xml (delete this file)
    C:/users/your name/appdata/roaming/Research In Motion/Blackberry/LoadedrXML/Vendor.xml (delete this file)

    this could certainly be the cause of your problem Ahmed, and I hope we all can come to a resolution for everyone's relief.

    I will be away for most of the day, but I will try my best to take a quick peep here when I have a chance.

    I would hope everyone can check their folders and look for the extra XML file, it may be there, it may not be there for some users.
    Ahmed Fahmie likes this.

  18. #38
    ghostryder's Avatar
    ghostryder is offline BlackBerryOS Addict Follow ghostryder On Twitter
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Northern California
    Device
    Torch 9800
    OS
    6.0.0.706
    Carrier
    AT&T Death Star
    Posts
    980
    Liked
    225 times
    Quote Originally Posted by grimreaper View Post
    It has come to my attention that there is not 1, but 2 Vendor.xml files I have found using Windows 7 universal search method.
    Not all PC owners run Windows 7, but if you do, this is where to look.

    It is located at:

    C:/Program Files/Research In Motion/Apploader/vendor.xml (delete this file)
    C:/users/your name/appdata/roaming/Research In Motion/Blackberry/LoadedrXML/Vendor.xml (delete this file)

    this could certainly be the cause of your problem Ahmed, and I hope we all can come to a resolution for everyone's relief.

    I will be away for most of the day, but I will try my best to take a quick peep here when I have a chance.

    I would hope everyone can check their folders and look for the extra XML file, it may be there, it may not be there for some users.
    I ran into the same issue with .706 for my Torch. I thought it was due to something that Vodafone New Zealand did. There was a second Vendor.xml in a hidden folder that took me an hour to locate. Deleted that file and all went well.
    Here's how I found it:
    "
    I was having a hell of a time getting the OS to download to my Torch. After a lot of searching, I found out why.
    For some reason, this release from New Zealand has a second vendor.xml file that is loaded in a hidden file. You need to go to: C:\Users\***\AppData\Roaming\Research In Motion\BlackBerry\Loader XML.

    I located the file by doing a search for Loader xml, including searching hidden files. I use WinXP, and when my search located the loader file, I just right clicked the file and deleted it.

    The download then went without any issues."
    Ahmed Fahmie likes this.
    “Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.”
    Eleanor Roosevelt

  19. #39
    grimreaper's Avatar
    grimreaper is offline BlackBerryOS Champion
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    T-Dot, ON
    PIN
    ask me
    Device
    9900+9380+Alpha
    OS
    7.1.0.714 [Leak]
    Carrier
    Koodo
    Posts
    1,635
    Liked
    493 times
    I sincerely hope Ahmed has found a solution to his issue(s) ghostryder
    Ahmed Fahmie likes this.

  20. #40
    Ahmed Fahmie is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Device
    Curve 9300
    Posts
    36
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by grimreaper View Post
    It has come to my attention that there is not 1, but 2 Vendor.xml files I have found using Windows 7 universal search method.
    Not all PC owners run Windows 7, but if you do, this is where to look.

    It is located at:

    C:/Program Files/Research In Motion/Apploader/vendor.xml (delete this file)
    C:/users/your name/appdata/roaming/Research In Motion/Blackberry/LoadedrXML/Vendor.xml (delete this file)

    this could certainly be the cause of your problem Ahmed, and I hope we all can come to a resolution for everyone's relief.

    I will be away for most of the day, but I will try my best to take a quick peep here when I have a chance.

    I would hope everyone can check their folders and look for the extra XML file, it may be there, it may not be there for some users.
    thts great news , i will give it a try and post the result to relief you from me , great job and thank you

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Blank screen for storm
    By ozzick in forum General BlackBerry Issues
    Replies: 8
    Last Post: 09-29-2010, 09:16 PM
  2. Windows shows blank screen
    By sunkast in forum PC Questions
    Replies: 25
    Last Post: 03-16-2010, 05:19 AM
  3. Still Looking for a Soft Reset for OS .230?
    By naillady_1 in forum BlackBerry Storm 9530/9500
    Replies: 29
    Last Post: 09-29-2009, 01:54 PM
  4. Soft Reset for .230
    By Orio in forum 9530/9500 Operating Software
    Replies: 29
    Last Post: 09-23-2009, 02:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •