View Poll Results: What Operating System are you using on your Bold 9780?

Voters
24. This poll is closed
  • 6.0.0.600 (Java Swap)

    18 75.00%
  • 6.0.0.546

    2 8.33%
  • 6.0.0.534

    2 8.33%
  • 6.0.0.526

    0 0%
  • 6.0.0.480

    1 4.17%
  • 6.0.0.448

    0 0%
  • 6.0.0.359

    0 0%
  • 6.0.0.294

    0 0%
  • 6.0.0.285

    0 0%
  • Hybrid OS

    1 4.17%
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 9 to 16 of 25

  1. #9
    Youssef's Avatar
    Youssef is offline Forum Moderator Follow Youssef On Twitter Add Youssef on Facebook Add Youssef on Google+ Add Youssef on Linkedin
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Cairo, Egypt
    Device
    Z10-1
    OS
    10.2.1.3247
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    543
    Quote Originally Posted by jinxster View Post
    using .600 official from vodafone de since release date work great really stable and very good battery live discharge rate between 1,0% and 1,7% at max use.
    Little memory leak butt that really small phone responds good and works great with this release
    The discharge rate you mentioned is with 3G or 2G ?




  2. #10
    jinxster is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    netherlands
    PIN
    26AFC24D
    Device
    bold 9780
    OS
    6.0
    Posts
    3
    thats on 3g and 2g aswell butt hardly get a 2g connection
    Last edited by jinxster; 08-05-2011 at 05:39 AM.

  3. #11
    Youssef's Avatar
    Youssef is offline Forum Moderator Follow Youssef On Twitter Add Youssef on Facebook Add Youssef on Google+ Add Youssef on Linkedin
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Cairo, Egypt
    Device
    Z10-1
    OS
    10.2.1.3247
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    543
    Quote Originally Posted by jinxster View Post
    thats on 3g and 2g aswell butt hardly get a 2g connection
    That's pretty nice



  4. #12
    TopherT is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Glasgow, Scotland
    PIN
    23AC7BC6
    Device
    9780
    OS
    6.0.0.600
    Carrier
    T-Mobile UK
    Posts
    5
    Is there any news on the .650 release. I am on T-Mob UK, who were ment to be carrying it but aint seen any sign of it yet, and their twitter support are saying they have no news of it!

  5. #13
    Youssef's Avatar
    Youssef is offline Forum Moderator Follow Youssef On Twitter Add Youssef on Facebook Add Youssef on Google+ Add Youssef on Linkedin
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Cairo, Egypt
    Device
    Z10-1
    OS
    10.2.1.3247
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    543
    Quote Originally Posted by TopherT View Post
    Is there any news on the .650 release. I am on T-Mob UK, who were ment to be carrying it but aint seen any sign of it yet, and their twitter support are saying they have no news of it!
    You can install the version which was released by Mobilicity.Just delete the vendor file and you can use it whatever you're on which carrier.




  6. #14
    TopherT is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Glasgow, Scotland
    PIN
    23AC7BC6
    Device
    9780
    OS
    6.0.0.600
    Carrier
    T-Mobile UK
    Posts
    5
    I have tried that, downloaded the file, installed it but it wouldn't load to the device. Donno what's the problem with it!

  7. #15
    Youssef's Avatar
    Youssef is offline Forum Moderator Follow Youssef On Twitter Add Youssef on Facebook Add Youssef on Google+ Add Youssef on Linkedin
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Cairo, Egypt
    Device
    Z10-1
    OS
    10.2.1.3247
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    543
    Quote Originally Posted by TopherT View Post
    I have tried that, downloaded the file, installed it but it wouldn't load to the device. Donno what's the problem with it!
    Tell me the step you've done to load it on your device.


  8. #16
    TopherT is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Glasgow, Scotland
    PIN
    23AC7BC6
    Device
    9780
    OS
    6.0.0.600
    Carrier
    T-Mobile UK
    Posts
    5
    Downloaded and installed the .exe file, deleted the vendor file and plugged into desktop manager, it wouldn't load, so restarted comp and still wouldn't load 2 device.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •