Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 9 to 16 of 33

  1. #9
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by peterr22 View Post
    ummmmmmm? crackberry.com, not m.crackberry.com right?????
    Correct, crackberry.com



  2. #10
    peterr22 is offline BlackBerryOS Friend Follow peterr22 On Twitter
    Join Date
    Sep 2009
    PIN
    304a30e9
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Is your javascript enabled?
    yes, third try was just under 2...im assuming thats because of cache
    :cool2:

  3. #11
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    [/QUOTE]

    there is the video embedded... jl check some of my posts there is another video i cant get up



  4. #12
    peterr22 is offline BlackBerryOS Friend Follow peterr22 On Twitter
    Join Date
    Sep 2009
    PIN
    304a30e9
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    /QUOTE]

    there is the video embedded... jl check some of my posts there is another video i cant get up
    how did you do that?? i tried it didnt work

    edit, just copied what you did
    Last edited by peterr22; 09-12-2009 at 08:11 PM.

  5. #13
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Yeah I did check those videos that is why I decided to test my Storm against the 9700. So either the Bold renders like crap or AT&T or something is def wrong.

    Cuz I am getting under 40 seconds every time.



  6. #14
    Natemz's Avatar
    Natemz is offline BlackBerryOS Wizard Follow Natemz On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nashville, Tennessee
    PIN
    DROOOOIIII
    Device
    Droid X
    Posts
    3,210
    I just tested mine on Verizon 3G on my Storm and it finished loading in 2:23. J do you have a super Storm or something? lol

  7. #15
    ealvnv's Avatar
    ealvnv is offline BlackBerryOS Master Follow ealvnv On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Wirelessly posted (9000 OS 5.0.0.191)

    Might be att, don't blame the bold J, 1:42 here on EDGE with cleared cache, less than 40 seconds over wifi + EDGE and less than 30 seconds on wifi only.

    T-Mobile here
    Last edited by ealvnv; 09-12-2009 at 08:57 PM.

  8. #16
    nolensc's Avatar
    nolensc is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hilton Head Island
    PIN
    30625123
    Device
    9530
    OS
    4.7.0.151
    Posts
    40
    I tried it twice with cleared cache, Verizon 1XEV with signal near full strength on Storm 9530 running 4.7.0.151. Both times took 1:40 or so.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •