Ran quick pull now trackball doesn't work
Results 1 to 7 of 7

Thread: Ran quick pull now trackball doesn't work

  1. #1
    erikclaw is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Feb 2010
    Device
    bold
    Posts
    15
    Liked
    0 times

    Ran quick pull now trackball doesn't work

    After running quick pull that I have ran in the past the trackball, menu key and escape key don't work. If I hold down the menu key that menu comes up and the trackball works there, but no where else. I pulled the battery and tried reloading the OS which is 5.0.464




  2. #2
    erikclaw is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Feb 2010
    Device
    bold
    Posts
    15
    Liked
    0 times
    my keyboard doesn't work either.

  3. #3
    sunkast Guest
    Did you wipe the OS off before reloading the OS?

  4. #4
    erikclaw is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Feb 2010
    Device
    bold
    Posts
    15
    Liked
    0 times
    No I didn't. I did read that thread that talked about wiping it first.

    Well I reloaded the OS again and now everything works. ??

    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    Did you wipe the OS off before reloading the OS?
    Is it best to wipe the OS before loading a new one or trying to reload it?
    Last edited by sunkast; 02-18-2010 at 10:52 PM.

  5. #5
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by erikclaw View Post
    No I didn't. I did read that thread that talked about wiping it first.

    Well I reloaded the OS again and now everything works. ??



    Is it best to wipe the OS before loading a new one or trying to reload it?
    Yes. Especially if you are having an issue.

  6. #6
    Bugly's Avatar
    Bugly is offline BlackBerryOS Gifted Follow Bugly On Twitter
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Hilltop, TACO-ma, Wash.
    PIN
    307959E6
    Device
    Antique 9530
    OS
    Whatever works today
    Posts
    353
    Liked
    0 times
    It seems all devices have personalities of their own. One will accept a new OS without a wipe and run fine, while another, identical one will go into brick mode. No rhyme or reason to it.
    The best advice for something like this is to try a few battery pulls, wait a few minutes and try again, if that doesn't work to your liking, do a backup, wipe, and reload from scratch.
    Have you ever wondered why things intended to make our lives simpler keep getting more complicated to use?

  7. #7
    erikclaw is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Feb 2010
    Device
    bold
    Posts
    15
    Liked
    0 times
    Ok I will do what you advise. Turned out I didn't have the right version of quick pull. Loaded the one that is for os 5 and now works fine.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •