Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 17 to 24 of 30

  1. #17
    Join Date
    Sep 2009
    PIN
    ...
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    7
    i got invited for the mobile app, when i went to download it, it said sorry not available in your country im in America?



  2. #18
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Lowell, Ma
    PIN
    Gotta ask
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by jakaro View Post
    i got invited for the mobile app, when i went to download it, it said sorry not available in your country im in America?

    Got the same message from my BB. Also invite only took a couple days for me.

  3. #19
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    NY
    PIN
    30FE210D
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    23
    can i get an invite as well david5452@gmail.com thank you in advance



  4. #20
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    League City, TX
    Device
    Storm
    OS
    BBC
    Posts
    126
    I think it is the 5.0 os that is not letting us load it. I know on the BES side, it shows up as vodaphone uk. Just a thought.

  5. #21
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.???
    Posts
    98
    Is there a Google voice App for the Storm?



  6. #22
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    youngstown area
    Device
    storm 9530
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    100
    Anyone else have any extra invites to gvoice. i think this past week was my third time signing up on the invite list and still nothing. spm0378@gmail.com thank you if you do

  7. #23
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by db306 View Post
    Is there a Google voice App for the Storm?
    yes there is.

  8. #24
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lewis Center, OH
    PIN
    304CF3F6
    Device
    Storm (9530)
    OS
    5.0.0.607 Hybrid
    Posts
    92
    Quote Originally Posted by AcmeCocktailCo View Post
    Anyone having difficulty getting messages to load on the mobile app? I get a decent amount of, "Loading messages failed."
    Yes having that problem alot...not sure what to do to correct it.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •