Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 11 of 11

  1. #9
    gordtm's Avatar
    gordtm is offline BlackBerryOS Addict
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    Quote Originally Posted by rajones19 View Post
    I have the same thing - it never looks like it completes, it never tells you it completes, but actually it does. I had better luck with 1.3 than I have with 1.4 or 1.5. The newer versions haven't failed me - but they always leave me wondering, and that's unsettling.
    It should tell you that backup is complete. I have been using v1.5 with no issues.
    v1.6 will be out shortly and might solve your problem. I have been testing it and the third party backup works fine.
    Make sure you delete the previous backup file before you do a new one.



  2. #10
    Laney's Avatar
    Laney is offline BlackBerryOS Master
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    threads merged

    RICKING please let us know if you have it working or what issue you are experiencing at this point so we can try to assist you.

  3. #11
    RobinM's Avatar
    RobinM is offline BlackBerryOS Inspired Follow RobinM On Twitter
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Device
    Blackberry Storm 9520
    OS
    5.0.0.973
    Posts
    134
    Make sure you test your backup afterwards. I used BBSAK and tested it and it came up with the line about it not being suitable for your device.



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •