Removing BES
Results 1 to 3 of 3

Thread: Removing BES

  1. #1
    TemperamentalMan's Avatar
    TemperamentalMan is offline BlackBerryOS Addict Follow TemperamentalMan On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Liked
    6 times

    Removing BES

    First, sorry if this is in the wrong section, but I wasn't sure where to post.

    I am removing/cancelling my BES account. After all the hoopla I just don't need it like I thought I did. I've wiped the device using BBSAK and reinstalled the OS. My question is: does a device wipe restore policy settings to normal or is there something else I have to do to completely remove BES from my device. The only reason I ask is that after removing BES, my Wireless Update STILL doesn't work. I'm wondering if there is a policy in place that is preventing me from using the feature.




  2. #2
    jasonfyc's Avatar
    jasonfyc is offline BlackBerryOS Fanatic
    Join Date
    May 2009
    Location
    Walla Walla Wa
    PIN
    ned her ag
    Device
    Storm
    OS
    8959765.655we80.754.
    Posts
    1,290
    Liked
    3 times
    Wirelessly posted (storm 9530)

    If I remember correctly... After OS install, go through the setup wizard on your phone and don't select bes. Select the bis option and you should be set!

  3. #3
    TemperamentalMan's Avatar
    TemperamentalMan is offline BlackBerryOS Addict Follow TemperamentalMan On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by jasonfyc View Post
    Wirelessly posted (storm 9530)

    If I remember correctly... After OS install, go through the setup wizard on your phone and don't select bes. Select the bis option and you should be set!
    Yeah I did that several times LOL...the IT policies are still overwritten. I found an answer that I just tried and appears to be working

    loader.exe /resettofactory from the command line. Unfortunately I have to reload everything manually BUT so far so good.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •