Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 57 to 64 of 90

  1. #57
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Poconos
    PIN
    Just ask plz :)
    Device
    Blackberry Storm2 9550
    OS
    5.0.0.713
    Posts
    283
    Finally now 5.0 has the complete pkg!!!



  2. #58
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Installed and it is working fine. Now we just need BBM50.

  3. #59
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    Tour 9630 VZW
    OS
    5.0.0.419
    Posts
    33
    Quote Originally Posted by tevansny View Post
    hey all, i just tried 3 different links and blackberry app world they all came up with version 1.6.0.21 not . 22. is it just me or am i missing something ?
    mine is the same way. just use the mirror. works fine. installing now!



  4. #60
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Morganton,NC
    PIN
    3083149D
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    71
    it will just be a matter of time when bbm 5 is released and that 5.0 will be launched

  5. #61
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hermosa Beach, CA
    PIN
    Ask Me
    Device
    9550
    OS
    Personalized Hybrid
    Posts
    2,179
    Jumping in kind of late, but this is great news!



  6. #62
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Hoosier State
    PIN
    Pimpin
    Device
    9700 / Retired 8900
    OS
    6.0.0.380
    Posts
    44

    ????

    So ive tried every OTA link out there and still come up with .21 ... im running 4.6.1.231 ... so is this only for 5.0 users ?

  7. #63
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Poconos
    PIN
    Just ask plz :)
    Device
    Blackberry Storm2 9550
    OS
    5.0.0.713
    Posts
    283
    this might be so

  8. #64
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bowling Green, KY
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    756
    Quote Originally Posted by MarcoPolo View Post
    So ive tried every OTA link out there and still come up with .21 ... im running 4.6.1.231 ... so is this only for 5.0 users ?
    I have heard you must be on 5.0 for the site to recognize and give you the proper version. I'm on 5.0 so no way to confirm.

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •