Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 65 to 72 of 98

  1. #65
    Join Date
    May 2009
    Location
    Boynton Beach, FL
    PIN
    CUSHION!
    Device
    Storm 9550
    OS
    5.0.0.983
    Posts
    416
    Wirelessly posted

    The only thing I like about it is the tab browsing. Other than that there's nothing really special. IMO



  2. #66
    Join Date
    May 2009
    Location
    VA Beach
    PIN
    if you can
    Device
    9530 Storm
    OS
    5.0.0.230 Shrunk!!!!
    Posts
    735
    I think all of you with these low times aren't using the native bb browser. with bb browser it takes around 2 minutes to totally finish. with mini opera beta 5 it takes around 20 - 30 seconds

  3. #67
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Calgary, Canada
    Device
    Bold 9700
    OS
    5.0.0.415
    Posts
    347
    Quote Originally Posted by watkins View Post
    I think all of you with these low times aren't using the native bb browser. with bb browser it takes around 2 minutes to totally finish. with mini opera beta 5 it takes around 20 - 30 seconds
    on telus I can't get the bb browser...

    I am looking for an alternative...

    At least I can browse now...so not a complete #fail



  4. #68
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    LI, NY
    PIN
    4032c60f
    Device
    8350i
    OS
    4.6.1.313
    Posts
    80
    tried it out on my 8350i, and all I can say is WOW! Its faster than the BB's native browser, and ya gotta love the tabbed browsing!

  5. #69
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Oregon via SoCal
    PIN
    the tail on the donkey!
    Device
    9530 Storm
    OS
    v5.0.0.xxx
    Posts
    382
    Quote Originally Posted by Seanren78 View Post
    thanks Josh....I have not been able to get Opera Mini on my phone to work even with the compatibility mode adjusted. I'm gonna chalk this one up as a Loss. Thanks for pointing out the obvious
    Try setting permissions to allow. That worked for me with .191 on my 9530. i need to figure out the keyboard, it's like using multi-tap.



  6. #70
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Quote Originally Posted by xwera43 View Post
    Try setting permissions to allow. That worked for me with .191 on my 9530. i need to figure out the keyboard, it's like using multi-tap.
    Are you not using the Virtual Keyboard. For now touch the interface and do not push or follow thru. Navigate to the Options and I believe look for an advanced options tab and turn the virtual keyboard on.

    Good Luck :fing02:

  7. #71
    Join Date
    May 2009
    Location
    South Jersey
    Device
    Storm
    OS
    191
    Posts
    13
    OPERA is working fine after a few attempts. I'm using 5.0 .191 on my Storm. I had my font set to high. After I lower the size from 10 to 9 BB Global Scan, I gave it another try and it installed beautifully. To test this, I increased the font back to 10 and the browser would not load, so I lowered the font back down to 9 and I opened without any problems.

  8. #72
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Oregon via SoCal
    PIN
    the tail on the donkey!
    Device
    9530 Storm
    OS
    v5.0.0.xxx
    Posts
    382
    Quote Originally Posted by njenson View Post
    Same here!

    Although.... im not finding a way to close it down other than the end button...
    Press the wrench icon & more icons will be displayed, one of them being "Exit".

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •