Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 9 to 16 of 98

  1. #9
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    Quote Originally Posted by ordy View Post
    I couldn't get this to work on my storm either. Touch wasn't working and it would freeze up, nor could i get out of it once opened. I would have to do a better pull just to exit the browser.
    It might not work on 5.0.0.191



  2. #10
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by ordy View Post
    I couldn't get this to work on my storm either. Touch wasn't working and it would freeze up, nor could i get out of it once opened. I would have to do a better pull just to exit the browser.
    that's the exact same problem I had.

  3. #11
    Join Date
    May 2009
    PIN
    3050XXXX
    Device
    Storm 9530
    OS
    Running OS 5.0.0.3XX
    Posts
    242
    I am using B6V10 (167 radio) but Operamini 5.0 is not working on that??



  4. #12
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by bb9530 View Post
    I am using B6V10 (167 radio) but Operamini 5.0 is not working on that??
    Try doing a battery pull. Also disable compatibility and see if that helps.

  5. #13
    Join Date
    May 2009
    PIN
    3050XXXX
    Device
    Storm 9530
    OS
    Running OS 5.0.0.3XX
    Posts
    242
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Try doing a battery pull. Also disable compatibility and see if that helps.
    I did like that but it is still not working on that, waiting a solution!!!



  6. #14
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Try doing a battery pull. Also disable compatibility and see if that helps.
    If that doesn't work, I would uninstall and reinstall.
    Make sure you select: "Download Opera Mini 5 Beta for Blackberry anyway"
    I'm running the same OS as you and that is exactly what I did and it works perfectly.
    The only other thing I can think of is that your details state you are on 4.7.0.141. The base OS for Beta6v10 should be 151.
    Maybe that makes a difference.
    Last edited by gordtm; 09-16-2009 at 04:42 AM.

  7. #15
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Belarus, Minsk
    PIN
    307425C1
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.230 + belarus project
    Posts
    11
    On 9530 5.0.0.191 OS works great!

  8. #16
    Join Date
    May 2009
    PIN
    3050XXXX
    Device
    Storm 9530
    OS
    Running OS 5.0.0.3XX
    Posts
    242
    Woa, mine is working great!!! I pulled a batter
    Thanks all of you

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •