Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 17 to 24 of 30

  1. #17
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by thetruth View Post
    Yeah DM will recognize my BB without any issues.
    How strange. Do you have the latest windows updates? Might be something else to try if you don't.



  2. #18
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    SoCal
    PIN
    304C7468
    Device
    Storm
    OS
    5.0 Hybrid
    Posts
    279
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    How strange. Do you have the latest windows updates? Might be something else to try if you don't.
    I just check my Windows updates and everything is up to date. I'm not sure what else to do.

  3. #19
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by thetruth View Post
    I just check my Windows updates and everything is up to date. I'm not sure what else to do.
    What version of windows are you running on your PC? Also what version of DM?



  4. #20
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    SoCal
    PIN
    304C7468
    Device
    Storm
    OS
    5.0 Hybrid
    Posts
    279
    I am running Windows 7 Pro and I have DM5 which I downloaded from RIMs website. In the meantime I'll have to go back to jl_cmder.

  5. #21
    sunkast Guest
    Hmm. I have Win 7 as well and have not had a problem with BBSAK. The only difference is that I am not running DM 5.0. That could be another thing to try, downgrading DM.



  6. #22
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    SoCal
    PIN
    304C7468
    Device
    Storm
    OS
    5.0 Hybrid
    Posts
    279
    When I had XP I was able to use BBSAK with DM 5.0 and never had any issues. But I'll download DM 4.7 and give it a try.

  7. #23
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by thetruth View Post
    When I had XP I was able to use BBSAK with DM 5.0 and never had any issues. But I'll download DM 4.7 and give it a try.
    Yeah, I'm not sure what else to try. Can't understand what the problem is.

  8. #24
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    that would be scotland
    Device
    9500 voda uk
    OS
    5.0.0.238 ly/brid
    Posts
    100
    View Document

    try this it worked for me fixes usb mass storage

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •