Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    May 2009
    PIN
    304E1AD6
    Device
    storm
    OS
    141
    Posts
    7

    Vibrate and Ring on Messages

    I love the option of vibrate with ring in 5.0.0.40 but after I save the option it seems to go back to the previous selection. i ended up going back to v8(which is awesome) just doesnt have this feature that I would like to have. Has anybody else encountered this problem?

    Is there a program that vibrates and ring with email and text messages?



  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by tinske_J_M View Post
    I love the option of vibrate with ring in 5.0.0.40 but after I save the option it seems to go back to the previous selection. i ended up going back to v8(which is awesome) just doesnt have this feature that I would like to have. Has anybody else encountered this problem?

    Is there a program that vibrates and ring with email and text messages?
    There is a program for that let me find it for you

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Berry buzz 5.95


    Vib and Ring 2.95


    Both at the BBOS web store



  4. #4
    Join Date
    May 2009
    PIN
    304E1AD6
    Device
    storm
    OS
    141
    Posts
    7
    I have tried both of those programs. vib and ring doesnt work for email and text/mms and berry buzz does work for email and the mute doesnt work.

    Thanks for responding. Is there anything i am doing wrong in the set up of either of these 2 programs

  5. #5
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by tinske_J_M View Post
    I have tried both of those programs. vib and ring doesnt work for email and text/mms and berry buzz does work for email and the mute doesnt work.

    Thanks for responding. Is there anything i am doing wrong in the set up of either of these 2 programs
    i have never used them so i really am not sure



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.