Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 9 to 16 of 22

  1. #9
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by rlervin View Post
    If I uninstall DM 5.0 and reinstall 4.7 it works without any problem. Does that make sense?
    Yes and no

    5.0 has been glitchy for some and not for others. What version of 5.0 are you using?



  2. #10
    rlervin's Avatar
    rlervin is offline BlackBerryOS Addict Follow rlervin On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Yes and no

    5.0 has been glitchy for some and not for others. What version of 5.0 are you using?
    It is the one I downloaded from the Blackberry.com website. It is English only and no media manager.

  3. #11
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by rlervin View Post
    It is the one I downloaded from the Blackberry.com website. It is English only and no media manager.
    Ok so you have the latest

    Have you tried with your phone plugged in going to backup/restore advanced and scrolling down the list on the right till you see the otpion not backing up and highlight it and select clear? Now if this is your theme settings you will have to re do all your icons. Reset up your theme and then try backing up again and see if that works?



  4. #12
    rlervin's Avatar
    rlervin is offline BlackBerryOS Addict Follow rlervin On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Ok so you have the latest

    Have you tried with your phone plugged in going to backup/restore advanced and scrolling down the list on the right till you see the otpion not backing up and highlight it and select clear? Now if this is your theme settings you will have to re do all your icons. Reset up your theme and then try backing up again and see if that works?
    No I haven't. I went back to v4.7. As far as I know I do need 5.0 for any reason right now. Is that correct?

  5. #13
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by rlervin View Post
    No I haven't. I went back to v4.7. As far as I know I do need 5.0 for any reason right now. Is that correct?
    Yep that is correct the only thing besides some encrypt options on 5.0 that i have noticed is that is does my backups faster.



  6. #14
    rlervin's Avatar
    rlervin is offline BlackBerryOS Addict Follow rlervin On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Yep that is correct the only thing besides some encrypt options on 5.0 that i have noticed is that is does my backups faster.
    I agree with it doing it faster. I got the same error with my storm and Curve 8330.

  7. #15
    Morganizer's Avatar
    Morganizer is offline Blackberry Whore
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bowling Green, KY
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    756
    Depending on the version of the 5.0 desktop software you were running, the newest 5.0.0.11 should work a lot better for you. It's only been out a couple days and is working nicely.

  8. #16
    rlervin's Avatar
    rlervin is offline BlackBerryOS Addict Follow rlervin On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by Morganizer View Post
    Depending on the version of the 5.0 desktop software you were running, the newest 5.0.0.11 should work a lot better for you. It's only been out a couple days and is working nicely.
    Since I went back to 4.7 how can I tell if the version I downloaded was 5.0.0.11?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •