Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 8 of 9

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    9530 (Verizon)
    OS
    .181 w/.167 Radio
    Posts
    150

    amAzeGPS not working...

    it can't find GPS satellite, my GPS Location is on in settings, battery pulled, went outside, ect.... anyone?



  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Walla Walla Wa
    PIN
    ned her ag
    Device
    Storm
    OS
    8959765.655we80.754.
    Posts
    1,290
    Wirelessly posted (storm 9530)

    Did recently change os? Every time I've
    Changed my os, I've to back into permissions and
    Set to allow. Also depending on which os I had
    Similar problems for the first couple of
    Days. I waited it out, because for some reason
    Some apps just start workin after a couple
    Of days. Slacker same thing.
    Last edited by jasonfyc; 06-22-2009 at 03:13 PM.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by jasonfyc View Post
    Wirelessly posted (storm 9530)

    Did recently change os? Every time I've
    Changed my os, I've to back into permissions and
    Set to allow. Also depending on which os I had
    Similar problems for the first couple of
    Days. I waited it out, because for some reason
    Some apps just start workin after a couple
    Of days. Slacker same thing.
    Thanks Jason.



  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    St. Louis, MO
    Device
    9530/Droid
    Posts
    567
    With Amaze, i have found it could take up to 15 minutes the first time you try and get a signal, I left mine in the window of my car cam back in 20 minutes and it was on. This has happened to me on several os updates. If all you're settings are correct give it some time.

  5. #5
    Join Date
    May 2009
    Location
    Walla Walla Wa
    PIN
    ned her ag
    Device
    Storm
    OS
    8959765.655we80.754.
    Posts
    1,290
    Wirelessly posted (storm 9530)

    No problem Josh! Happy to help where ever I can.
    What I did to speed up the process on
    Getting it work faster was , go into
    Permissions change them to something else
    Then went saved then change to allow again
    Then bat pull. It seems to work for me.



  6. #6
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by jasonfyc View Post
    Wirelessly posted (storm 9530)

    No problem Josh! Happy to help where ever I can.
    What I did to speed up the process on
    Getting it work faster was , go into
    Permissions change them to something else
    Then went saved then change to allow again
    Then bat pull. It seems to work for me.
    excellent suggestion Jason :fing02:

    Thanks for jumping in

  7. #7
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by jasonfyc View Post
    Wirelessly posted (storm 9530)

    No problem Josh! Happy to help where ever I can.
    What I did to speed up the process on
    Getting it work faster was , go into
    Permissions change them to something else
    Then went saved then change to allow again
    Then bat pull. It seems to work for me.
    Very cool, thanks.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    9530 (Verizon)
    OS
    .181 w/.167 Radio
    Posts
    150
    jus found out that my gps wont work on other programs such as the gps logger at emacberry.com but it works on google maps... time to get a new os.... again!
    Last edited by rfirmi; 06-23-2009 at 09:05 AM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •