Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 17 to 24 of 35

Thread: CrackUtil

  1. #17
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atwater, California,
    Posts
    1,507
    Quote Originally Posted by Shanepark2 View Post
    good luck (fingers crossed)
    im also going to uninstall my blackberry drivers that way everything gets refreshed



  2. #18
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    Quote Originally Posted by KristopherF View Post
    im also going to uninstall my blackberry drivers that way everything gets refreshed
    can't hurt

  3. #19
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atwater, California,
    Posts
    1,507
    UGH!!!

    Still don't work hmmmm. . . i might just wait and see if he releases a new version to fix's this problem



  4. #20
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    Not to worry. Worst case is you just have do it without crackutil. All of the fixes can be done without it, it just takes a little longer. What were you trying to fix with crackutil, I'm sure I can find a way to fix it without using crackutil

  5. #21
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atwater, California,
    Posts
    1,507
    oh i just wanted a screen shot LOL no issues and i like it to work for when i do run into a problem LOL



  6. #22
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    Quote Originally Posted by KristopherF View Post
    oh i just wanted a screen shot LOL no issues and i like it to work for when i do run into a problem LOL
    Yea It does suck azz. Even Pete6, the creator of crackutil, can't explain why.

  7. #23
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atwater, California,
    Posts
    1,507
    Quote Originally Posted by Shanepark2 View Post
    Yea It does suck azz. Even Pete6, the creator of crackutil, can't explain why.
    It's odd it worked fine when i was using XP but when i got my new computer it just wont work now. . .

    Maybe it's a vista thing lol

  8. #24
    pupp3t Guest
    Quote Originally Posted by KristopherF View Post
    It's odd it worked fine when i was using XP but when i got my new computer it just wont work now. . .

    Maybe it's a vista thing lol
    Have you tried other 3rd party apps that do the same thing? Crackmem etc..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •