Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 9 to 16 of 18

  1. #9
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    I know a lil late but I have had 0 trouble with it all nite..
    On my Eris it works fine, on my BB's not at all :no:



  2. #10
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Western,NY
    PIN
    someone us
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.1015
    Posts
    377
    I just Installed gtalk on my 9550 and logged in no problem.

    :dunno:

  3. #11
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by tevansny View Post
    I just Installed gtalk on my 9550 and logged in no problem.

    :dunno:
    I guess I will have to delete it off my phone and reinstall. What version of GTalk are you using 2.5?



  4. #12
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Western,NY
    PIN
    someone us
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.1015
    Posts
    377
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    I guess I will have to delete it off my phone and reinstall. What version of GTalk are you using 2.5?
    2.5.27 is what is says.

  5. #13
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by tevansny View Post
    2.5.27 is what is says.
    Interesting mine says 2.5.30



  6. #14
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Western,NY
    PIN
    someone us
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.1015
    Posts
    377
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Interesting mine says 2.5.30

    I just opened the link in the stock os this morning.
    That is what downloaded. Now i do not think i updated the im's
    the last time i could. I generally do not use them. figured i would give it a try to see if i could help you out.

  7. #15
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by tevansny View Post
    I just opened the link in the stock os this morning.
    That is what downloaded. Now i do not think i updated the im's
    the last time i could. I generally do not use them. figured i would give it a try to see if i could help you out.
    In looking through my installed apps found something called "Reset". Don't know what the heck that is but deleted it rebooted and now Gtalk is working. Thanks for everyone's help.

  8. #16
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    I have .27 as well. Do you have meterberry installed J? and was it resetstub?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •