BBOS Email on Droid
Results 1 to 5 of 5

Thread: BBOS Email on Droid

  1. #1
    Dave12308's Avatar
    Dave12308 is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Schenectady, NY
    Device
    Motorola Droid
    OS
    Android 2.0
    Posts
    375
    Liked
    0 times

    BBOS Email on Droid

    Does anyone know the correct server settings for the BBOS.com email? I cannot seem to get it to sync on my Droid. Figured out how to sync my Exchange account, which I thought was going to be the hard part - but it turns out the BBOS mail is the difficult one. It doesn't give me any errors contacting the server, but nothing appears in the folder.




  2. #2
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Liked
    6 times
    Here are the settings:

    POP email
    incoming and outgoing: mail.blackberryos.com
    Incoming: SSL port 995
    Outgoing: No SSL port 587

  3. #3
    Dave12308's Avatar
    Dave12308 is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Schenectady, NY
    Device
    Motorola Droid
    OS
    Android 2.0
    Posts
    375
    Liked
    0 times
    Thanks Josh, gonna try it right now.

    Edit: It worked, but I also had to do SSL (All Certificates) on the outgoing server as well.
    Last edited by Dave12308; 11-13-2009 at 08:08 PM.

  4. #4
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Liked
    7 times
    That's weird I didnt have to do.anything to.set it up

    Eris for the win!
    Posted via mobile device

  5. #5
    Dave12308's Avatar
    Dave12308 is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Schenectady, NY
    Device
    Motorola Droid
    OS
    Android 2.0
    Posts
    375
    Liked
    0 times
    To be honest, I wasn't doing it right. I tried to set it up as a "Corporate e-mail" since my blind self completely missed the "Manual Setup" button.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •